Kerim Frei'dan çarpıcı Beşiktaş sözleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Medipol Başakşehir'in orta saha oyuncusu Kerim Frei, Anadolu Ajansına verdiği röportajda, Beşiktaş karşısında attığı golden sonra yaşadığı gol sevinci hakkında açıklama yaptı ve Siyah Beyazlılarda yeterli şansı alamadığını iddia etti.


siyahlabeyaz | Eski takımı Beşiktaş karşısında attığı golden sonra yaşadığı gol sevinci nedeniyle aldığı eleştirilere anlam veremediğini vurgulayan Kerim Frei, şunları kaydetti:


"Çok abartılı ve büyük bir gol sevinci değildi. Beşiktaş'a değil de Akhisarspor'a da atsaydım yine aynı sevinci yapacaktım. Takım arkadaşlarıma koşacaktım çünkü artık burası benim takımım."

Kerim Frei, 3 sezon kadrosunda yer aldığı Beşiktaş'ta yeterli şansı bulamadığını da iddia ederek, "Beşiktaş'ta yeterli şansı aldığımı düşünmüyorum. Tabii ki ben bir profesyonelim, herkesin kararına saygı duymak gerekiyor. Hocanın öyle bir tercihi olmuştur, ben daha fazla şans alabileceğimi düşünüyordum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı