Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş (BJK) muhtemel rakipler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş (BJK) muhtemel rakipler

Share This

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 14 puanla lider durumda bitirdi. Şimdi 2. turda gelecek rakip merakla bekleniyor. Peki Beşiktaş'ın rakibinin belli olacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş kura çekimi hangi kanalda? İşte bu soruların cevabı haberimizde...


siyahlabeyaz | UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, Monaco, Leipzig ve Porto'nun olduğu G Grubunu 14 puan toplayarak lider bitirdi. Kara Kartal tarihinde ilk kez gruptan çıkmayı başardı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk defa bir Türk takımı grubunu namağlup bitirdi.


Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup müsabakaları, E, F, G ve H gruplarında yapılan 8 karşılaşmayla tamamlandı. Gruplarda 6. ve son hafta maçlarının ardından Liverpool, Sevilla, Manchester City, Shakhtar Donetsk, Beşiktaş, Porto, Tottenham ve Real Madrid, son 16 turuna kaldı. Peki Beşiktaş kura çekimi ne zaman? Beşiktaş kura çekimi hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 2. Tur kura çekimi ne zaman?
11 Aralık Pazartesi günü yapılacak kura çekimi saat 14.00'de İsviçre'nin Nyon şehrinde yapılacak. Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart  tarihlerinde yapılacak.

Beşiktaş kura çekimi hangi kanalda?
11 Aralık Pazartesi günü gerçekleşecek kura çekimi TRT Spor'dan izlenebilecek. Ayrıca UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden de canlı olarak takip edilbilecek.

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?
Chelsea, Real Madrid, Bayern Munih, Basel, Shakthar Donesk, Sevilla, Juventus,

Lider olarak son 16 turuna yükselmeyi daha önce garantileyen Beşiktaş, G Grubu’ndaki son maçında Leipzig’e konuk oldu. Sahadan 2-1 galip ayrılan siyah-beyazlılar, grubunu 14 puanla tamamladı. Gruplarında ikinci sırayı alan Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Sevilla, Shakhtar Donetsk ve Real Madrid, Beşiktaş’ın son 16 turundaki muhtemel rakipleri oldu.

Kaynak : Fanatik & Ntvspor