"İlk maçta Beşiktaş’ı hakem hatasıyla değil, çok net bir şekilde hakkımızla yenmişiz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"İlk maçta Beşiktaş’ı hakem hatasıyla değil, çok net bir şekilde hakkımızla yenmişiz"

Share This

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, hafta sonu Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesinde ilginç sözlerle dolu bir basın toplantısı düzenledi.


siyahlabeyaz | İşte basın toplantısında sezonun ilk yarısında oynanan ve skandal hakem kararlarına sahne olan karşılaşma ve Pazar günü oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem hakkında Aykut Kocaman'ın sarf ettiği ilginç sözler...


Yönettiği maçlarda Beşiktaş’ın derbi kazanamadığı Cüneyt Çakır’la ilgili “2015-2016 sezonunda Beşiktaş ile oynadığımız ve 2-0 kazandığımız derbiden sonra Cüneyt Çakır, Beşiktaş’ın hiçbir derbisini yönetmedi. Karşılaşmanın hemen ardından yapılan açıklamalara bakarsanız asıl fotoğrafı görebilirsiniz.Hakem hatalarından yakınması gereken bizmişiz. Bunu bir kere daha gördüm.” ifadelerini kullanan Kocaman, sözlerine şöyle devam etti :  “Beşiktaş’ı hakem hatasıyla değil, çok net bir şekilde hakemle değil hakkımızla yenmişiz. Yine Vodafone Park’a gideceğiz. Hakkımızla yenmek için bütün gücümüzü ortaya koyacağız.” ifadelerini kullandı.

Kocaman,” Şenol Güneş yanınıza gelmezse siz gider misiniz?” sorusu üzerine:” Bunu yapabileceğimi düşünmüyorum. 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe-Trabzonspor maçında ben gitmemiştim ama hoca gelmişti. O zaman ‘Beni mahçup etmişti’ demiştim. Ben o zaman kendi adıma bir tepki koymuştum” yanıtını verdi. (bjk.org)