Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı MHK sayesinde ikiye katladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı MHK sayesinde ikiye katladı!

Share This

Beşiktaş'ta Talisca ve Pepe’nin gördükleri kartlar sonrasında Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşmeleri ilginç bir istatistiği akıllara getirdi.


siyahlabeyaz | Talisca ve Pepe’nin gördükleri kartlar sonrasında Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşmeleri ilginç bir istatistiği akıllara getirdi. Son 11 sezonda derbiler öncesi en çok kırmızı kartı Beşiktaş gördü.


Bu süreçte Galatasaray 3, Fenerbahçe 1 kez kırmızı kart görürken Beşiktaş ise gördüğü 8 kırmızı kartla iki ezeli rakibinin toplamını ikiye katladı.

Ürkmezgil: Kollanıyor algısının semeresini gördük

Öte yandan Konyaspor beraberliği Beşiktaş yönetimi tarafından olgunlukla karşılandı… Ahmet Ürkmezgil, ''Beşiktaş kollanıyor diye bir algı yaratılıyordu. Bu akşam bunun semeresini görmüş olduk'' sözlerini kullandı.

Berk Hacıgüzeller ise ''Beşiktaş camiası birlik ve beraberlik içinde kenetlenmiş olarak şampiyonluğa yürüyecektir. Yolun sonu şampiyonluktur'' diyerek takımlarına olan inançlarını gösterdi.


Kaynak : Fotospor