"Adam, 'Forvet mi oynuyor, sağ bek mi oynuyor?' belli değil" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Adam, 'Forvet mi oynuyor, sağ bek mi oynuyor?' belli değil"

Share This

Trtspor’da yayınlanan “Spor Hafta Sonu” programında Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş’ın yarın oynayacağı Bayern Münih karşılaşması hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Çilingiroğlu’nun açıklamaları...

“Çok zor bir maç Beşiktaş’ın ihtimali var mı? Var. Futbolda her şeyin ihtimali var. Bayern Münih maçlarında zorlanıyor ama her maçını bir şekilde kazanıyor. Kendi ligindeki diğer takımların avantajı Bayern'i yıllardır tanıyor olmaları. Artık oyun düzenlerini ve sistemlerini biliyorlar. Bayern Münih’in en büyük avantajı ise çok kolay gol bulması. Karşı taraf biraz bastırıyor diyorsun bir anda maç 2-0'a geliyor. İnşallah Beşiktaş kazanır ve turu geçer. ‘Gökhan mı, Bayern Münih’in sağ beki mi?’ diye bir laf duydum. Kimmich, Lahm’dan orayı aldı. Adam forvet mi oynuyor, sağ bek mi oynuyor belli değil. Tabii ki Gökhan Gönül çok iyi ve çok beğendiğim bir futbolcu ama Bayern Münih ile Beşiktaş’ı kıyaslarken bu kadar basite indirgememek gerekiyor. Ancak bunlar futbolun içinde var" ifadelerini kullandı. (Siyahlabeyaz)