Önce Galatasaray sonra Fenerbahçe... İşte Şenol Güneş'ten maç kazandıran o hamle! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Önce Galatasaray sonra Fenerbahçe... İşte Şenol Güneş'ten maç kazandıran o hamle!

Share This

Beşiktaş bu sezon sahasında oynadığı derbi maçlarda ilginç bir istatistiğe ulaşırken her iki karşılaşmadan da zaferle çıkan Şenol Güneş'in maç içerisinde yaptığı hamleler dikkat çekti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe karşısında ikinci yarılarda attığı gollerle galip gelmeyi başardı.

Beşiktaş sezonun ilk yarısında kendi evinde Galatasaray karşısında ilk yarıda 0-0 berabere bitirdiği maçı 46.dk Cenk Tosun, 70.dk Dusko Tosic ve 90+1.dk Negredo ile 3-0 kazanmasını bilmişti. Siyah beyazlılar 23. haftada ilk yarısını 1-0 geride kapattığı Fenerbahçe maçını 49.dk Vida, 77.dk ve 90.dk Ricardo Quaresma'nın golleri ile 3-1 kazanmasını bildi.


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının 1-0 yenik duruma düşmesinin ardından takım dizilişinde değişikliklere gitti.

Değişiklikler dikkati çekti
Dusko Tosic'i sol beke çeken Güneş, Adriano Correia'yı bu oyuncunun önüne yerleştirdi. Gary Medel ise Tosic'in yerine savunmanın göbeğinde görev aldı. Siyah-beyazlı ekipte Ryan Babel ise Vagner Love'a daha yakın oynamaya başladı.

Çift forvete döndü
Güneş, Domagoj Vida'nın skoru 1-1 getirmesi sonrası takım kurgusunda tekrar değişiklik yaptı. Vida'nın yerine Alvaro Negredo'yu alan tecrübeli çalıştırıcı, çift forvete döndü. Babel orta sahanın soluna gelirken, Adriano da sol beke geçti. Beşiktaş'ta stoperde bu sefer Medel ile Tosic oynadı. Bu arada Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, "Maçın gidişatını Şenol Güneş'in çift forvete dönmesi değiştirdi. Kilidi o açtı" demişti. (Ajansspor)