"Şampiyon olmamamız için algı operasyonları yapılıyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Şampiyon olmamamız için algı operasyonları yapılıyor"

Share This

Spor Toto Süper Ligi’n 23. haftasında kendi evinde Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta yıldız oyuncular karşılaşmanın bitimi ile açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Attığı 2 golle galibyetin mimarı olan Quaresma karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

İşte Quaresma'nın açıklamaları:
"Bugün takım olarak iyi çalıştık. Sahada iki büyük kulübün mücadelesi vardı. Galip gelen bizdik. Önümüzde daha çok maç var. Çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


-EN ÖNEMLİSİ TAKIMA KATKI SAĞLAMAMDI
"Trivela gollerimden birini seçmem zor. En önemlisi bugün takımıma katkı sağlamamdı" dedi.

-BAŞIMIZDA BÜYÜK BİR HOCA VAR
"Her gün çok sıkı çalışıyorum. Başımızda büyük bir hoca var. Bu yaşıma rağmen ondan her gün bir şeyler öğreniyorum ve öğrenmeye devam edeceğim"

-ANCAK BİZ BEŞİKTAŞ'IZ
"Şampiyon olmamamız için algı operasyonları yapılıyor. Ancak biz Beşiktaş'ız! Bu algı operasyonlarına karşı mücadelemizi sürdüreceğiz."


Beşiktaş'ın kalecisi Fabri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu:

-OYUNU KONTROL ETMEK İSTEDİK
"Maçın ilk yarısında oyunu kontrol etmek istedik. Buna rağmen soyunma odasına mağlup girdik. İkinci yarıda ilk yarıda yapmamız gerekeni devam ettirmemiz gerektiğini konuştuk ve bunu uyguladık"

-LİGİ SONUNA KADAR...
"Bugün kaybetseydik şampiyonluktan uzaklaşacaktık. Bugün ikili avarajıda kendi lehimize çevirmek çok önemliydi. Bu şekilde ligi sonuna kadar götüreceğimi düşünüyorum"


İşte Atiba'nın açıklamaları:

-HEYECAN VERİCİ BİR MAÇ OLDU
"Her zamanki gibi heyecan verici maç oldu. Bunun parçası olmak büyük zevk. Evde oynayınca daha da zevkli bir hale geliyor. Güzel bir galibiyet aldık. Oyunun bazı bölümlerinde istediğimiz performansı gösteremedik. ikinci yarı golden sonra özgüvenimiz yükseldi ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"

"Kendimi gayet iyi hissediyorum. Takım olarak inanıyoruz. Bu maçtan itibaren seri yakalamak istiyoruz. Takım olarak güçlü kaldıkça bu yarışta her zaman olacağız"


İşte Tolgay'ın açıklamaları:

"3 puanı hak ettik. Hepimiz iyi oynadık. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Şimdi yarışa geri döndük, inşallah böyle devam ederiz." 

"Hoca bana görev verdi sonra çift forvete döndük. Bu bizim için daha iyiydi. Topları arkadan daha iyi çıkardık. Ama kendime güveniyorum. Hocanın hamlesi çift forvete dönmek, bana göre kilidi açtı diyebilirim. 30. dakikadan sonra Babel ile çift forvete girdik. Hoca risk aldı ve iyi bir maç çıkardı. Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu gösterdik" (Siyahlabeyaz)