"Utanç duyuyorum, umarım bir daha ölene kadar gitmem" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Utanç duyuyorum, umarım bir daha ölene kadar gitmem"

Share This

Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Güneş'in maç sonu açıklamaları:

"Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu göstermemiz gerekiyordu ve öyle oldu. Taraftarımız oyundan hiç kopmadı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve taraftarıma teşekkür ediyorum" dedi.


-BÜTÜN MAÇLARI GEÇMEK ZORUNDAYIZ
"Futbol bir oyun. Hiç bir maç oynanmadan skor söyleyemezsiniz. Perşembe günü de aynı takımla oynayacağız. Bütün maçları geçmek zorundayız. İyi bir rakibimiz olan Fenerbahçe'ye karşı yine kazanmak istiyoruz" Öte yandan basın toplantısında konuşan Güneş;

-ÖNEMLİ OLAN BU RUHTA OYNAMAK 
"Kazanma duygumuzu fizik ve ruh olarak sahaya yansıttık. Rakibimizin de gücünü biliyorduk. Oynadığımız oyun tutarlı oldu. Tabii puan kayıplarımız, hatalarımız da var. Biz bir golü zorla yedik, ikinci golü az daha yiyorduk. Biz atıyoruz golleri. Oyuncuların formu önemli, bizim formumuz değil. Kimin oynadığı değil, oynadığının ne oynadığı önemli. Önemli olan bu ruhta oynamak. Biz bir takımız. Bunun içinde her oyuncu önemli. Ben de görevimi yapacağım, yönetim de yapacak, taraftar da destek olacak. Attığımız ortaların etkin olması için forvetlerimizin gol atması gerekiyor. Orada Vagner'in yanına oyuncu değişikliği yapmadan Babel'i aldım.Biz ligdeki her maça çıkarken kendimizi favori görüyoruz."

-BUNLAR HERKESİN GÖRDÜĞÜ BİR ŞEY
"Bizim üzerimizde 3 takım vardı. Yakalayabileceğimiz takım Fenerbahçe'ydi. Şimdi onu sağladık. Niyetimiz Galatasaray ve Başakşehir'i yakalamak. Biz de bu hafta Trabzon'a gideceğiz, zor maç. Ofsayt verdi, penaltı oldu. Bunlar zaten herkesin gördüğü bir şey. Bana göre penaltı da vardı Ricardo'ya. Hakem bu maçta oyunu bozmaya mı çalıştı, bir tarafı tutmaya mı çalıştı? Bunları ne kadar azaltırsak o kadar iyi."

-UTANÇ DUYUYORUM
"Disiplin kuruluna gittiğim için utanç duyuyorum. Umarım bir daha gitmem, ölene kadar. Maç sıkışıklığı var, olacak tabii. Büyük takım olmanın sancıları da bu. Şimdi aynı şeyi aşmamız gerekiyor. Düşündüğümüz gibi önümüzdeki 3 maçı bitirebilirsek, yarış daha güzel olacak bizim için." ifadelerini kullandı.

-QUARESMA ADINA ÇOK SEVİNDİM
"Bugün iyi çalıştı Quaresma. Onun adına çok sevindim. Bu kadar etkin hücuma çıkabilen bir oyuncu olarak, gol sayısı düşüktü. Bugün 2 tane attı. Böyle bir maçta 2 tane atması onun adına da takım adına da önemliydi. İnşallah devam eder. Oğuzhan da olsaydı, Oğuzhan'ı da oynatacaktım."

-HAKEMİN BİZE BİR YARDIMI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
"Hakemle ilgili olumsuz şeyler söylenebilir. Bugünkü maçı kazanırken hakemin bize bir yardımı olduğunu düşünmüyorum. Chelsea - Barcelona maçında top 36 dakika oyunda kaldı. Biz bunu nasıl arttırırız, onu düşünelim. Aynı hakem oradan geldi." dedi.

-ŞU ANDA KAYIPSIZ GİTMEK İSTİYORUM
"Puan olarak başarısızız. Ortalama olarak çok aşağıda gidiyoruz. İlk yarıda çok kötü puanlar kaybettik. Her maça çıkıp, oynayacağız. Şu anda kayıpsız gitmek istiyorum." dedi. (Haber1903)