Everton taraftarından Beşiktaş’a mesaj var - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Everton taraftarından Beşiktaş’a mesaj var

Share This

Bu hafta sonu Stoke City ile deplasmanda oynanan karşılaşmada attığı 2 golle takımını zafere taşıyan milli yıldız Cenk Tosun, Everton taraftarının sevgilisi haline geldi.


siyahlabeyaz | Kulübün fanatiklerinin kanalı olan ‘toffeetv’ “Cenk Tosun için teşekkürler Beşiktaş’ manşeti atarak, bu oyuncunun transferinden duyulan mutluluğu dile getirdi. Teknik Direktör Sam Allardyce’ın da Cenk Tosun için kullandığı övgü dolu sözler şöyleydi: Her zaman dolabından terbiyeyi eksik etmeyen biri. Oyunu da her geçen gün düzeliyor. Doğru zamanda doğru yerde olma hüneri var. İçgüdüsel olarak sanki bunun için yaratılmış.


“Beşiktaş bana gurur veriyor”
Cenk Tosun, TRT Spor’a konuştu: Tribüne Beşiktaş formasıyla taraftarların gelmesi beni gururlandırıyor. Beşiktaş’ın Bayern maçında oynamak isterdim. Hedefim İngiltere’de kalmak ve Everton’la Avrupa kupalarına gitmek. Şenol Hoca babam gibiydi. Bir de daha çok hücum oynatıyordu. Sam biraz savunmacı. (Akşam)