"Aykut Kocaman'ın babası iyi Beşiktaşlıdır, hocayı da severiz, kalp kırmak istemiyorum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Aykut Kocaman'ın babası iyi Beşiktaşlıdır, hocayı da severiz, kalp kırmak istemiyorum"

Share This

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Volvo firması ile Vodafone Park'ta gerçekleşen Premium Parner sponsorluk anlaşmasının ardından gündeme dair konularla ilgili basın toplantısı düzenledi.


siyahlabeyaz | İşte Başkan Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalardan bazıları...

"Çarşamba günü B.Münih maçımız var. Orada şanssız bir şekilde maça başlamıştık. Onların taraftarları da gelecek. Bizim taraftarlarımız Beşiktaş'ı temsil ettiklerini unutmasınlar. 11'e11 oynandığında sonucun ne olacağını herkese göstereceğiz."


"Beşiktaş mutluluktan beslenen bir camia. Bizde gülen yüzler, mutlu ifadeler üzerine gideriz. Topluma güzellik sunmaya çalışırız. Rakiplerimizin seçim süreçleri var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın seçimleri var. Bizde öyle bir süreç yok. Kendi içlerindeki gerginlik bizim maçlarda yaratılmaya çalışılıyor. Gergin olmayan maçlarda skorlar ve oynanan futbolu herkes gördü. Fenerbahçe ile alakalı bir şey demek istemiyoruz. Fenerbahçe artık bizim direkt rakibimiz değil. Oynamak açısından direk rakibimiz değil. Polemiğe girmek istemiyoruz. Biz oynayacağımız Başakşehir ve Galatasaray maçlarına odaklanacağız. Genel itibari ile ya direkt olarak ya da medyada temsilcileri ile bizi bir şeye çekmeye çalışıyorlar. Biz herşeyi görüyoruz. Kimseye prim vermek istemiyorum. Beşiktaş ile maçları yok, Beşiktaş maçı konuşuluyor. Bunları doğru bulmuyorum.

"Gazetecinin tarafı olmaz. Objektikftir. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Beşiktaş taraftarı başkanı ve yönetim kurulu ile birdir. Algılarla maç kazanılmaz. Top sahada oynanıyor. Biz de sahada topumuzu oynayacağız. Biz tahkime gittik müracaat yaptık. Kurulları Beşiktaş ile alakalı önyargılı olarak görüyorum"

"Bu haftaki hakemi ben de tanımıyorum. Genel itibari ile hakemleri tanımam. Mustafa genç bir arkadaşımız. Maçı yönetmeden hatalar yapacak dememiz haksızlık olur. Gördüğünü çalan bir hakem olacağını umut ediyorum. İlk defa verilecek olmasının arkasında bir şey aramıyorum. Güzel bir maç yönetilmesini bekliyorum. Biz çıkıp topumuzu oynayacağız. Oyuncularımız da hakeme yardımcı olacak. Maçı karıştıracak işlerin önüne hakemin geçmesini bekliyorum"

"Ben bu ailenin büyük babasıyım. Tesislere çok sık giderim. Şenol ağabey ile sohbet ederim. Gülen yüzler yaratmaya çalışıyoruz. Düzenimizi biliyorsunuz. Oyuncularla direkt temasım olmaz. İhtiyaç olduğunda dönemsel bireysel ya da gruba yönelik konuşmalar yapıyorum. Şu anda 2 önemli maçı kazandık. Camiamızda kenetlenme var. Önümüzdeki maçları kazanıp, şampiyon olmak istiyoruz. Beşiktaş kadrosu da Türkiye'nin en kuvvetli kadrosudur. Şanssızlıklar olabilir."

"Beinsport'u destekliyorum. Türkiye'nin futbol markasını izletmek için önemli bir kurumdur. Fransa'da İspanya'da Türkiye Ligini izleyebiliyorsunuz. beIN Media CEO'su ve PSG yöneticisi Yousef beyden bir şey istemedik. Onlara nasıl katkı verebileceğimizi düşünüyoruz. Haksız bir şey bekleyen namerttir."

"Kurullar atama ile gelirler. Bizler seçim ile geliriz. Seçim ile gelinen yerlerde siyaset olur. Çünkü seçilen insanların böyle misyonu vardır. Atananlar görev için gelirler. Kurulların içerisinde olanlar hukuksal kararlar vermelidir. Bunun önünü açarsanız her kulüp kendisi ile alakalı platformlar oluşturup sizi baskı altına almaya çalışacaklardır. Bunlar doğru şeyler değil. Beşiktaş taraftarını galeyana getirmeye kimsenin gücü yetmez. Beşiktaş camiası maça geldiğinde takımının, oyuncusunun arkasında durup, takımı kazandırmak için destekler. Bizim işimiz şampiyon olmaktır. 2 sene öncede bu yönetim kurulu vardı. O zamanda haksızlıklar yaşadık ve şampiyon olduk. Çözüm bizde. Bizim takımımız çıkacak rakiplerini yenecek"

"Biz birlik olup sahadaki işimizi yapacağız. Aykut hoca değerli bir rakibimizin hocası. Biz maçımızı oynadık. Kupada 1 maçımız daha var. Algı üzerinden yaratacağınız işler sahada tutmuyor. Biz top oynayacağız. Top oynama yüzdesi bizde olacak. Algı üzerinden maç kazanılmaz. Sezon sonu geldiğinde değerlendirme listedir. Sıralamana bakarsın. Herkes işine baksın. Akhisar ile Fenerbahçe maç yapıyor, Beşiktaş'ın orada ne işi var? Aykut hocanın babası bizim divan kurulu üyemizdir. Babası iyi Beşiktaşlıdır. Aykut hocayı da severiz. Kalp kırmak istemiyorum."

"Türkiye'nin en büyük hocalarından bir tanesi olan Şenol Güneş, Love ve Negredo'nun performansını değerlendiriyor. Ben o konuda Beşiktaş taraftarıyım. Love, futbola yeni başlamış bir oyuncu değil. Önemli işler yapacaktır. Beşiktaş'a hep defans yapıldığı için kamuoyu beklentilerini karşılayamadı. Önümüzdeki maçlarda ona güveniyorum. Biz tabelaya bakıyoruz"

"Beşiktaş yükseliş trendinde. Her derbi kendi içerisinde önemlidir. Beşiktaş'a karşı ekstra motivasyon bir tek derbi maçlarında değil, bütün maçlarda oluyor. Bursaspor ile oynadık, bize karşı ekstra motivasyon içerisindeydiler. Konya'da o şekildeydi. Bundan rahatsızlığımız yok. Biz  mazeret aramamalıyız. Beşiktaş büyük kulüp. Rekabet için tansiyon yüksek oluyor"

"2000 senesinde Galatasaray, UEFA şampiyonu olmuştu. O dönemde Galatasaray'ı aşağıya çekme savaşları oldu. Keşke o dönemde diğer takımlar da Türkiye'yi daha iyi temsil edebilseydi. Şu anda Beşiktaş son 4 senede başarılarla iyi bir şeyler yapma gayretindedir. Biz sahada birbirimizin rakibiyiz. Futbolun marka değerini arttırdığımız sürece bu daha yukarı çıkacaktır. Hep beraber yukarı çıkmamız gerekiyor. İngiltere'de lig bitti. M.City şampiyon oldu gibi duruyor. Almanya'da lig bitti. İspanya'da lig bitti. Rekabetin olduğu en önemli lig Türkiye Süper Ligi'dir. Buradaki rekabeti ortaya çıkarmamız lazım. Aşağıya çekmeyle bir şey olmuyor. Hep beraber yukarı çıkmakta fayda var. Kanunsal değişiklikler yapıyoruz. Bazı çalışmalarımız var. İnşallah önümüzdeki süreçte Türk sporuna daha önemli hizmetlerimiz olacak. Rakiplerimiz olmadan biz bir hiçiz, biz olmadan onlar bir hiç."

"Beşiktaş'ın telefon ile satışı yok. Taraftarlarımızı arıyorlar. Buna kimse itibar etmesin. Savcılıkta bu konu ile ilgili suç duyurumuz var. Telefon ile arayanlardan hiçbir şey almayın" (Siyahlabeyaz)