Oğuzhan'dan özeleştiri! "Bu sezon zaten bu konuda biraz zorluk çekiyoruz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Oğuzhan'dan özeleştiri! "Bu sezon zaten bu konuda biraz zorluk çekiyoruz"

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 25. haftasında Vodafone Park’ta Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın yıldız ismi Oğuzhan Özyakup, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | İşte Oğuzhan'ın açıklamaları:


"Başakşehir'in bu hafta puan kaybetmesi bizim için iyi oldu. Haftaya Başakşehir ile oynayacağız. Bugün galip gelmek çok önemliydi. Başakşehir maçına çok avantajlı gidiyoruz. Bizde güçlü bir takımız. Bugün yine bunu gösterdik. Çok pozisyona girdik ama golü bulamadık. Bu sezon zaten bu konuda biraz zorluk çekiyoruz. Yine de iyi bir futbolla geçen hafta Trabzonspor'u, ondan önceki hafta F.Bahçe'yi yendik. Bu seriyi devam ettirmek istedik. Bunu da başardık. Gelecek hafta çok kritik olacak. Zirveyi belirleyebilecek bir hafta olacak. Çünkü bizden bir gün önce Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanına gidiyor. Ama bizim Başakşehir maçına konsantre olmamız gerekiyor."

-TAKIMDA HERKES KENDİSİNE İYİ BAKIYOR
"Bu dönemde her futbolcuya ihtiyaç var. Çok kısa dönemde çok fazla maç oynuyoruz. Bunu geçen sene de yaşadık. Ama bu bir yandan da futbolcular için iyi. Çünkü futbolcular her zaman maç oynamak ister. Maçı sever, bundan zevk alır. Tabii ki yorucu geçiyor ama takım gayet iyi, formdayız. Herkes kendine iyi bakıyor. Bunu zaten son haftalarda gösterdi. "

-OĞUZHAN'DAN CENK'E MESAJ
"Cenk'in gol atığını devre arasında öğrndim. Güzel gol atmış. Bunu bekliyordum. Cenk zaten kendisini kanıtlamış bir kardeşim. Birazdan kendisiyle görüşürüm. Buradan ona selamlar" (haber1903)