Ali Ece : "Allah korusun dünyaca ünlü bir futbolcu statta hayatını kaybedecek!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece : "Allah korusun dünyaca ünlü bir futbolcu statta hayatını kaybedecek!"

Share This

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden tekrar oynanmasına yönelik verdiği kararı Ali Ece yorumladı. 


siyahlabeyaz | Ziraat Türkiye Kupası'nda 57. dakikada tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak TFF'nin aldığı kararı Tivibuspor'da Ali Ece değerlendirdi.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbi kararı TFF

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 57. dakikadan itibaren kaldığı yerden oynanmasına karar verilirken, Tivibuspor'da bu kararı değerlendiren Ali Ece yorumlarda bulundu.


"ALLAH KORUSUN DÜNYACA ÜNLÜ BİR FUTBOLCU BİR GÜN HAYATINI KAYBEDECEK"
Hatalı bir karar. Ya iki takımdan birisi hükmen yenik sayılmalıydı, ya da her iki takım da diskalifiye edilmeliydi. Bu artık o seviyeye geldi ki, Allah korusun bir gün statta dünyaca ünlü futbolcu hayatını kaybedecek. Hiç istemiyorum tabi bunların olmasını. Allah korusun ama bunlar oluyor. Bence hatalı bir karar.

TFF'NİN RESMİ AÇIKLAMASI 
Türkiye Futbol Federasyonu, bugün yaptığı toplantıda 19 Nisan 2018 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçı ile ilgili kararını verdi.

TFF Yönetim Kurulu, 57. dakikada Hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. Maddesi'nin 1. Fıkrası uyarınca, müsabakanın yarıda kaldığı andaki şartlarla tedbiren seyircisiz olarak tamamlanmasına oy birliği ile karar verdi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçı kaldığı yerden 3 Mayıs 2018 Perşembe günü oynanacak. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder