Come to Beşiktaş'ın ikinci zaferi Mandzukic mi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'de son haftalar yaklaşırken takımlar bir yandan da yeni sezon transferleri için görüşmeler yürütüyor. Beşiktaş'ta Vida'nın 'Come to Beşiktaş' dediği Mandzukic'le ilgili ise İtalyan basınından çarpıcı bir iddia gündeme yansıdı...


siyahlabeyaz | İtalyan basınında Rai Sport'ta çıkan habere göre yeteri kadar forma şansı bulamayan Mario Mandzukic'in Morata'nın Juventus'a gelmesi durumunda daha da geri plana atılacağı ve gözden çıkarılacağı belirtildi.

Habere göre Mario Mandzukic'e Türk ve Çin takımlarından teklifler olduğu da yazılmış! Bilindiği üzere Mario Mandzukic'in ismi uzun süre Beşiktaş ile anılmıştı. Vida, Beşiktaş'a imza atarken kime 'Come to Beşiktaş' çağrısı yapmak istersin sorusuna Mandzukic yanıtını vermişti.


Bedavaya Beşiktaş'ta
The Sun gazetesinin haberine göre ise, Beşiktaş sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki İzlandalı Aron Gunnarsson'u, bedelsiz kadrosuna katmak istediği yazıldı. İzlandalıyı izleyen 4 kulüp daha var. Habere göre, Yunanistan'dan AEK ve Olympiakos, Hırvatistan'dan Dinamo Zagreb ve bir MLS ekibi de İzlandalıyı isteyenler arasında. Gunnarsson'un Oğuzhan'ın gitmesi halinde transfer edileceği iddia edildi.

Brahimi gelmek istemiyor
Beşiktaş'ın gündemindeki Portolu futbolcu Brahimi'nin menajeri yıldız oyuncunun Porto'yla 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirterek 'Şu anda Türkiye'ye gelme ihtimali sıfır. İlerleyen yıllarda da Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyor" dedi.

Okay Beşiktaş'a mı?
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Okay Yokuşlu transferi için anlaştığı iddia edildi. İddiaya göre taraflar takas + para karşılığında transferin bitmesi beklenirken araya seçim girdi. (CNNTürk)


Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder