Fabri gene yaptı... Ligde kaç maç gol yemedi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon en az gol yiyen takım olan Beşiktaş, Akhisarspor deplasmanında da tecrübeli kalecisi Fabri ve dünya yıldızları ile dolu savunması ile kalesinde gol görmedi. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş çıktığı Akhisarspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Hollandalı yıldız Ryan Babel ve İspanyol golcü Alvaro Negredo kaydetti. Beşiktaş, Akhisarspor maçında aldığı galibiyet ile maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu.

Beşiktaş ligde kaç maç gol yemedi?


Akhisarspor maçında attığı 3 golle İstanbul'a 3 puan ile dönen Beşiktaş bu sezon 11. kez kalesini gole kapatmış oldu. Opta verilerine göre, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de en az gol yiyen (24) ve en fazla maçta gole kapama (11) yapan takım Beşiktaş oldu.

BEŞİKTAŞ LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU
Akhisarspor mücadelesini 3-0'lık rahat ve güzel bir oyun ile geçen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturdu. Başakşehir'in önünde liderlik koltuğuna oturan siyah beyazlı ekip bu sezon 29 hafta boyunca ilk kez liderlik koltuğuna oturmuş oldu. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder