Fikret Orman, TFF'nin kararını bekliyor! Genç takımla... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman, TFF'nin kararını bekliyor! Genç takımla...

Share This

Başkan Fikret Orman, TFF’nin bugün olaylı derbinin 3-0 Beşiktaş’ın hükmen galibiyeti üzerine tescil edilmesini bekliyor. Orman’ın, aksi bir karar halinde konuyu yarınki Divan Kurulu’nda değerlendirip camianın tepkisini göstereceği konuşuluyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Yönetimi, Türkiye Kupası’nda yaşanan olaylar ve karşılaşmanın yarıda kalmasıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün vereceği karara kilitlendi. İlk etapta Kadıköy’deki olaylar sebebiyle mücadelenin 3-0 Beşiktaş’ın hükmen galibiyeti üzerine tescil edilmesini bekleyen Siyah- Beyazlılar, eğer TFF’den farklı bir karar çıkarsa konuyu değerlendirme kararı aldı.


Yol haritası belirlenecek
Yarın gerçekleştirilecek Divan Kurulu toplantısında ilk kez olağan üstü bir gündemi görüşecek olan yönetim; divan kurulu, üyeler ve temsilcilerin belirleyeceği tavsiyeleri değerlendirmeye alacak. Başkan Fikret Orman’ın, camiadan gelen tavsiyeleri; yönetim kurulu üyeleriyle tartışıp sonrasında çıkan sonucu teknik ekiple de konuşarak bir yol haritası belirleyeceği kaydedildi.

4 farklı tepki...
Siyah-Beyazlılar, TFF’nin; maçın tekrar edilmesi ya da kaldığı yerden devam edilmesi gibi kararlara imza atması halinde.4 farklı tepki gösterebileceği konuşuluyor. Bunlardan ilkinin, TFF’nin bu yöndeki kararı halinde maçın oynanacağı gün Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in protesto amacıyla karşılaşmaya gitmeyip mücadeleyi Nevzat Demir Tesisleri’nde izleyebileceği bildirildi.

Genç takım kartı da masada
Federasyondan maçın oynanması yönünde karar gelirse Beşiktaş’ın karşılaşmaya genç takımıyla çıkması da konuşulan konulan arasında... Öte yandan yönetimin Kadıköy’e sadece 1 yöneticiyle gitmesi, mücadeleye de 7 dakika geç çıkılması da masada duran senaryolar arasında yer alıyor. (Fanatik)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder