Güneş'ten Orman'a derbi sözü: Kazanacağız! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güneş'ten Orman'a derbi sözü: Kazanacağız!

Share This

Şenol Güneş, hem ligi hem de kupayı aynı derecede önemsediklerini belirtip, “Fenerbahçe ile ilk maçta 2-2 berabere kaldık. Ancak şimdi oraya gidip, yenip döneceğiz. Bunu yapacak kalitede oyuncularımız da var gücümüz de var” dedi.


siyahlabeyaz | Şampiyonluk yarışında zirveyi amansız takibe devam eden Beşiktaş, hem üst üste 3. zafere ulaşmak hem de sezonu çifte kupa ile kapatmak istiyor.


Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre; Fenerbahçe ile kupanın 2-2 rövanşında yarın Kadıköy’de karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar’da başkan Fikret Orman dün tesislere giderek oyuncularla bir araya geldi ve teknik direktör Şenol Güneş ile bir görüşme yaptı. Kupayı da en az lig kadar istediklerini Güneş’e belirten Orman, “Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ancak kupa da bizim için çok önemli. Sezon sonunda taraftarımıza 2 kupa hediye etmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güce sahip olduğunuzu biliyoruz ve yönetim olarak size ve oyunculara çok güveniyoruz” dedi. (Fanatik)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder