Onay'dan Talisca sözlerine flaş açıklama : "10 dakika konuşuyoruz, bir cümlesini...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Onay'dan Talisca sözlerine flaş açıklama : "10 dakika konuşuyoruz, bir cümlesini...!"

Share This

beIN Sports Haber’de yayınlanan “Haftanın Gündemi” programında siyah beyazlıların en sevdiği isimlerden biri olan usta yorumcu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın gündemini ve Alanyaspor karşılaşmasını değerlendirdi...


siyahlabeyaz | İşte Onay’ın yaptığı açıklamalar:

-BEŞİKTAŞ’IN ŞÖYLE BİR ŞANSI VAR
“Beşiktaş’ın şöyle bir şansı var. Göztepe, Akhisarspor ve Yeni Malatyaspor’u yenip Galatasaray ile final maçına çıkacak. Başka şansı olduğunu söylemek zor. Ama 3 maçtan bir tanesinde puan kaybı yaşarsa Beşiktaş’ın işi mucizelere kalır, görüntü o. Çünkü kredisi yok”


-BUNU ZATEN ŞENOL GÜNEŞ SÖYLEMİŞTİ-
“Beşiktaş, 1-0 kazandı ama lige verilen ara öncesindeki Başakşehir maçında son derece olumsuz bir tablo ortaya koymuştu. Bunu zaten Şenol Güneş söylemişti. ‘Bizim açımızdan çok olumsuzluklarla dolu bir karşılaşma’ demişti. Şimdi lig arası oldu ve Beşiktaş, böylesine bir kritik maça çıkıyor. Medel, Adriano, Quaresma tribünde ama yine sahaya güçlü bir kadroyla çıktı. İlk yarıda iyiydiler ancak özellikle ikinci yarıda oynanan oyun Beşiktaş açısından düşündürücü”

-TALISCA, SANTRAFOR OLSA BİR ŞEY DEMEM
Geçtiğimiz hafta içinde yaptığı Talisca açıklamalarının çok fazla konuşulması hakkında ise Onay; “Talisca ile ilgili 10 dakika konuşuyoruz, bir cümlesini alıyorlar, bütün Twitter sallanıyor. ‘Talisca kötü futbolcu, yeteneksiz, gol atmıyor’ diyen yok ki. Ben şunu diyorum. ‘Talisca, gol atmadığı zaman problem var’ diyorum. Talisca gol atmadığı zaman da "Ya bugün Talisca ne müthiş top oynadı, gördün mü?" dediğimiz bir maç var mı? Talisca'nın daha çok oyuna katkı vermesi gerektğini söylüyorum. Talisca santrafor olsa bir şey demem. Gol atıyor, tartışmam. Ama Talisca bir forvet arkası olarak daha çok oyuna katkı vermeli. Yoksa Alanyaspor maçındaki golü atan oyuncuya kim bir şey diyebilir. Beşiktaş’a geldiğinden beri zaten hep böyle atıyor. Daha fazla oyuna katkı yapmasını, orta saha ile daha fazla birleşmesini, daha fazla köprü olmasını ve daha fazla asist yapmasını beklediğim için söylüyorum. Mesela İstanbul’da ki Lyon maçında yaptı. Çok iyi oynadı, ağırlığını koydu. (Haber1903)