Pepe Beşiktaş formasıyla ilki yaşadı! En son Real Madrid'de... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Pepe Beşiktaş formasıyla ilki yaşadı! En son Real Madrid'de...

Share This

Akhisarspor - Beşiktaş maçında Babel'in 3. golünde asisti yapan isim olan Pepe, 1.5 yıl önce Beşiktaş formasıyla ilki yaşadı. 


siyahlabeyaz |  Beşiktaş, Süper Lig 29. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçta ikinci yarıya da golle başladı. 3. dakikada takımının ilk golünü kaydeden Babel, 47. dakikada Beşiktaş'ı 3-0 öne geçiren isim oldu. Öte yandan Babel'in golünde asisti yapan Pepe, tam 1.5 yıl sonra bir maçta asist yaptı.

Akhisarspor - Beşiktaş maçı Babel'in golleri 


Süper Lig 29. haftasında Akhisarspor deplasmanında farka giden Beşiktaş, 47. dakikada Babel ile 3. golü buldu. Ceza sahası dışında Pepe'nin pasında topla buluşan Babel, uzak mesafeden yaptığı sert vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi. Babel bu golle birlikte Süper Lig'de 12. golüne imza attı.

Öte yandan Beşiktaş formasıyla bu sezon 1 golü bulunan Pepe, ilk asistini ise Akhisarspor deplasmanında yaptı. Portekizli stoper en son 1.5 yıl önce Real Madrid formasıyla asist yapmıştı. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder