Şenol Güneş'i 5-1'de kesmedi. Yine eksikleri buldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'i 5-1'de kesmedi. Yine eksikleri buldu!

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Göztepe karşısında alınan 5-1'lik galibiyete rağmen takımda eksikler buldu.


siyahlabeyaz | Alınan 5-1’lik galibiyete rağmen Şenol Güneş yine de eksikleri buldu... ''tatminsizliği'' ile tanınan tecrübeli teknik adam kendilerinin karşılaşmayı 53.98 metrede oynadıklarını ama Göztepe’nin de 51.06 metrede oynayarak kendilerini sıkıştırdığını anlattı.

Şenol Güneş, Göztepe’nin ilk yarıda kendileri kadar (46) hücum bölgesine top attığını, ceza sahasına atılan topta ise ancak 41’e 38’lik üstünlük kurabildiklerini gösterdi.


Tamer Tuna’nın ekibinin kendilerinin 2 katı korner kullandığını, ikinci yarıda kendileri kadar (7) isabetli şut attığını, kendileri 33 kez rakip alanda top karşılarken Göztepe’nin 39 kez bunu yapmalarına izin verdiklerini söyledi. Sahipsiz toplarda da Göztepe’nin 33’e 26 üstünlük kurduğunu iletti.

Şampiyon olunan sezonlardan orta saha örnekleri
Atiba, Oğuzhan ve Tolgay’ın yokluğunda Beşiktaş’ın 2’nci bölgede zorlanacağını düşünenler yanıldı. Siyah-beyazlılar Göztepe karşısında son iki sezondaki 2’nci bölgeden oyun kurup rakibinin gardını düşüren oyunu sahada sergiledi. Maçın yıldızı Garry Medel, 2’nci bölgede tam 71 kez topla buluştu. İşin ilginci Beşiktaş 5 gol atarken, hücum bölgesinde Talisca’dan (23) başka hiçbir oyuncunun 20’nin üzerine çıkmaması dikkat çekti. (Fotospor)


Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder