Tümer Metin'den Negredo'ya eleştiri: "5 gol var sen neredesin?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tümer Metin'den Negredo'ya eleştiri: "5 gol var sen neredesin?"

Share This

Beşiktaş'ın, Göztepe'yi 5-1 mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluş yorumcusu ve eski Beşiktaş futbolcusu Tümer Metin Negredo'yu eleştirdi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 28. haftasında sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 5-1 mağlup etti. Siyah beyazlıların performansını yorumlayan Tümer Metin, müsabakada hayal kırıklığı yaratan Negredo'yu eleştirdi.

Beşiktaş 5-1 Göztepe maç sonu Tümer Metin'in yorumları


"MUSTAFA PEKTEMEK BİLE..."
Zaman zaman Mustafa Pektemek'i çok eleştirdiğimiz oldu. Biraz dik dur, bu kadar sakatlık, şanssızlık. Kalitesinden en ufak şüphe duymadığımız bir arkadaştı. Birçok eksi parametreyi yaşadı. Ancak bugün oyuna giriyor, bir santrforun yapması gerekenleri yapıyor. Oyuna girdi ve oynamak istiyor. Larin'in attığı golde Negredo girse %100 gol atar diyemiyorum.

"NEGREDO ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALI"
Bugün Vagner Love eğer kulübede olsaydı Negredo muhtemelen daha erken çıkardı. Oyundan çıkarken de mutsuzdu. Çok doğal. Çünkü bugün Beşiktaş'ın attığı 5 gole bakıyorsunuz, hepsinde santrforun yapabileceği işler ama hiçbirinde Negredo yok. Burada Negredo'nun kendisini gözden geçirmesi gerekiyor. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder