Sumudica Beşiktaş maçında neden Kartal pençesi yaptığını açıkladı Kayserispor taraftarları ayaklandı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sumudica Beşiktaş maçında neden Kartal pençesi yaptığını açıkladı Kayserispor taraftarları ayaklandı

Share This

Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, Beşiktaş maçının ardından siyah beyazlı takıma övgüler yağdırdı. Sumudica verdiği poz ile ilgili açıklama yaptı ancak Kayserisporlu taraftarlardan büyük tepki aldı...


siyahlabeyaz | Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Rumen teknik adam karşılaşma öncesi neden Kartal pozu yaptığını da açıkladı.

Beşiktaş - Kayserispor Sumudica'nın maç sonu açıklamaları

"İYİ OYNADIK AMA..."
Beşiktaş'a karşı bugün iyi oynadık. 5 pozisyonumuz vardı. Vodafone Park'ta Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı bu fırsatları yakalayamazsınız, kaybedersiniz."

"BEŞİKTAŞ OLDUĞU YERDEN DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR"
Bence Beşiktaş olduğu yerden daha fazlasını hak ediyor. Gerçekten çok kaliteli oyuncuları ve oyunun şeklini her an değiştirebilecek bir kadroya sahipler.

"KARTAL POZU YAPMAMIN SEBEBİ..."
"Beşiktaş taraftarları benden Kartal pozu yapmamı istedi. Onların gönülleri olsun istedim. Başka bir neden yok. Öyle aramızda bir şakalaşma. Beşiktaş taraftarlarını ben gerçekten tebrik ediyorum. Çok güzel atmosfer yarattılar."

"AİLEMİ ROMANYA'DA BIRAKTIM ÇÜNKÜ..."
Ailemi Romanya'da bıraktım. Burada sadece çalışıyorum. Kayseri'de futboldan başka yapacak bir şey yok zaten.”

Ayrıca bu pozun ardından Kaysersispor taraftarları sert bir açıklama yayınladı...

Kayserispor taraftarı grubu Kapalı Kale yaptığı yazılı açıklamada, " Köçekler bile senin eline su dökemez sayın hocam! Sanma ki sayın derken sana olan saygımızdan hâlen Kayserisporumuzun. Mevcut teknik direktörü olduğundandır.


Sumudica'nın verdiği kartal pozu
Peki ya senin duruşun hocam hangi karakterinin duruşu hani şu berabere biterken tribünlere koşarak sevinç çığlıkları atarken  ki karakterin mi yoksa tribün önünde takımını yanına alarak verdiğin pozdaki kişi mi senin karakterin! Şehrimize ve 53 yıllık şerefli mazimize karaktersizliğine leke düşüremezsin hoca ya son olan olaylardan dolayı bütün şehir ve cefakar taraftarından özür dileyeceksin yada karaktersizliğini kabul edip bu şerefli armayı ve toprakları terk edeceksin!  Bu şerefli armanın en büyük sembolüdür. Emek, onur, hak, şeref ve mücadele bu ülküleri kendinde hissetmeyen her kim varsa bir an önce bu armayı terk etsin bizim sevdamız spor magazin sayfalarının haber yapacağı cinsten değil. Uğruna can verenlerin sonunda acı olduğunu bile bile canım feda olsun diye haykıranların yer aldığı gazete sayfalarının haber yapacağı cinsten. Sana Gazete manşetlerinin en üstünden haykırıyoruz, hoca ya ayağını denk al! (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder