SON DAKİKA | İşte Beşiktaş'ın Avrupa'da ilk rakibi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | İşte Beşiktaş'ın Avrupa'da ilk rakibi!

Share This


UEFA Avrupa Ligi 1. ve 2. eleme turları eşleşmelerinin belli olacağı kura çekimi yapıldı. Türkiye'yi temsilen kurada Beşiktaş'ın yer aldığı 2. eleme turundaki rakibi belli oldu.


siyahlabeyaz | 15.00'te başlaması beklenen kura çekiminin gecikmesi nedeni ile açıklama geldi. UEFA yetkilisi; "Portekiz - Fas maçını beklediğimiz için değil, teknik bir sıkıntı olmasından dolayı kura çekimini 45 dakika erteledik" ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda B36 Torshavn (Farode Adaları) / St Joseph's (Cebelitarık) - OFK Titograd (Karadağ) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Siyah beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi ikinci turundaki maçlarını 26 Temmuz ve 2 Ağustos'ta oynayacak....

Kura'nın çekim saati 15.00 - 2. eleme turunda maçların oynanacağı tarih ise 26 temmuz - 2 ağustos



UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turundan başlayacak Beşiktaş'ın rakibi bugün çekilecek kurayla belli oluyor. UEFA öncelikle ilk eleme turu kurasını çekecek. İlk eleme turunda 12 gruba ayrılan takımlar eşleşecek.

Daha sonra ikinci ön eleme turu kura çekimine geçilecek. Sevilla'nın ilk seri başı olduğu bu turda Beşiktaş, Sparta Prag, Burnley, Bordeaux gibi takımlar yer alıyor. Beşiktaş seri başı olduğu için muhtemelen zayıf takımlarla eşleşecek. İlk eleme turu kura çekiminin yapılmasının ardından Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu 27 takım ve ilk eleme turundaki 47 eşleşmedeki takımlar 7 gruba ayrılacak. Beşiktaş'ın kura çekiminde yer alacağı grup 13.00'ten sonra belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme kura çekim saat kaçta? Beşiktaş'ın rakipleri
UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turundan başlayacak Beşiktaş'ın rakibi bugün 15.00'te çekilecek kurayla belli oluyor. Siyah beyazlılar ikinci ön eleme turunda seri başı olacak.

UEFA öncelikle ilk eleme turu kurasını çekecek. İlk eleme turunda 12 gruba ayrılan takımlar eşleşecek.


Muhtemel rakipler kısmen şöyle:
Aberdeen
Hapoel haifa
Aek larnaca
Djurgårdens ıf
Jagiellonia bialystok
Dynamo brest
Lillestrom

1. eleme turunda yer alan eşleşmelerde yüksek puanlı olan seri başı olmama ihtimali olan takımlar:
Glasgow rangers
Levski sofia
Beitar jerusalem
Hibernian
viitorul constanta
Cska sofia
Anorthosis famagusta
Sarajevo
Shakhtyor soligorsk
Dinamo tiflis
Tobol kostanay
Gornik zabrze
Aik solna
Nomme kalju
Bk hacken
Keşla fk
Neftçi bakü
Slavia sofia
Ventspils
Mladost podgorica
Radnicki nis
Spartak subotica
Kairat fk
Irtysh pavlodar
Fola esch
Sarpsborg 08
Rabotnicki
Domzale
Zeljeznicar
Rudar velenje

Not: önceki turlarda elenen/eleyen takımların farklılık göstermesi halinde bu takımlardan bazıları seri başı da olabileceğinden kurada beşiktaş'ın karşısına çıkmayabilirler. yerlerine görece daha zayıf takımlar eklenebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder