Beşiktaş teklifi yaptı Pique'nin Neymar fotoğrafına Debuchy'i montajladılar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş teklifi yaptı Pique'nin Neymar fotoğrafına Debuchy'i montajladılar...

Share This

Yeni sezonda sağ bek transferinde Rafael ile son ana kadar el sıkışan ancak kulübü ile  pürüzleri hala gideremeyen siyah beyazlılar, bir yandan da alternatif isimler üzerine çalışma yürütüyor.


siyahlabeyaz | Başkan Fikret Orman’ın İngiltere seferinde sezonu Championship Lig ekiplerinden Hull City’de kiralık tamamlayan ve tam 44 maçta görev alan Chelsea’nin 21 yaşındaki Nijeryalı sağ beki Ola Aina için nabız yokladığı Nijerya Milli Takımı’yla Rusya’da bulunan oyuncunun kiralanmasına sıcak bakan Chelsea’den oyuncunun tapusu isteneceği öğrenildi.


Bu arada L'Equipe'te yer alan bir diğer transfer haberine göre geçtiğimiz sezon Saint-Etienne'de forma giyen 32 yaşındaki sağ bek Mathieu Debuchy için Beşiktaş'ın transfer teklifi yaptığı oldu. Ancak bununla ilgili dün ilginç bir gelişme yaşandı.

Fransız ekibi twitter hesabından; Pique'nin Neymar için yaptığı "Kalıyor" mesajında fotoğraflara takım kaptanı Perrin ve Debuchy'nin fotoğraflarını montajlayarak oyuncuların takımda kaldıklarını duyurdu.

Ayrıca Beşiktaş'ın transfer gündemindeki sağ bek adaylarından biri olan Michael Lang'ın Mönchengladbach'a transfer olmak üzere olduğu kaydedildi. İsviçre basınının önde gelen gazetelerinden Blick, Beşiktaş'ın da teklif yaptığı İsviçreli oyuncunun Bundesliga'ya transfer olmaya hazırlandığını ve 2.5 milyon euro bonservis bedeli üzerinden Mönchengladbach ile anlaştığını yazdı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder