Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'dan transfer açıklaması! Vida, Quaresma, Umut Nayir... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'dan transfer açıklaması! Vida, Quaresma, Umut Nayir...

Share This

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | 2018-2019 sezonunun Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu olarak açıklanmasını değerlendiren Atalay, "Doğru bir sezon. Çok değerli bir futbol adamının isminin verilmesi doğru. Umarım, bu sezon futbolun daha çok konuşulduğu, saha dışı olaylarının daha az tartışıldığı bir sezon olur. Beşiktaş olarak 3-4 sezondur 'Futbol oynayalım, marka değerini artıralım' diyoruz. İnşallah bu sene böyle bir sezon olur." dedi.


2018-2019 sezonu fikstürünü değerlendiren Deniz Atalay, "Derbi fikstürü hakkında konuşmaya pek gerek yok, saha dışında ne kadar yorum yapsak doğru olmaz. Maçların sonuçları sahadaki futbolcuların performansları belirliyor. Göreceğiz bunları" ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Vida hakkında yorum yapan Atalay, "İnşallah Türkiye'ye Dünya Kupası şampiyonu olarak döner. Bizim takımımızın bir parçası olduğu için gurur duyuyoruz. Dünya Kupası bir vitrin. O vitrinden çıkan futbolcunun değeri başarısına göre artıyor. Vida'nın performansı değerini artırdı. Zorlu bir transfer süreciydi bizim için. Başarılı sonuçlandı. Geçen sezon Vida'nın performansı soru işaretlerine sebep olmuştu. İnşallah bu performansı Süper Lig'de de gösterir" dedi.

Transfer sezonunun gözdeleri haline gelen Quaresma ve Vida'nın transfer söylentilerine açıklık getiren Deniz Atalay, "Futbol bir endüstri haline geldi. Her futbolcu alınıp satılabilir. Olmazsa olmaz kurallar yok. Değeri bulduktan sonra düşünülebilir. Ama şu anda gündemde böyle bir şey yok. Şartları görelim" dedi.

"Umut Nayir ile görüşmeler devam ediyor"
Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay Umut Nayir ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Atalay transfer sürecini şu ifadelerle açıkladı:

"Umut Nayir ile görüşürüyoruz. Sadece onunla ilgili değil, görüşmelerimiz sürüyor. Sonuçlanmadan bir yorum yapmak doğru olmaz. Osmanlıspor ile dostluğumuz var. O ihtilafı çözerse gerçekleşir."

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde hedefi ne?
Deniz Atalay Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki hedefini açıklarken, "Avrupa Ligi bir hedef. Hedefi koymadan yola çıkmak doğru olmaz. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'ndeki performans bu seneki hedeflere sebep oldu. Burada nihai sonucu söyleyecek olan teknik ekip ve futbolcuların performansları" ifadelerini kullandı.

Guti, Beşiktaş'ın teknik direktörü olur mu?
Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak göreve başlayacak Guti'nin geleceği hakkında, "Erken bir yorum olur. Önce bir performansını görelim" dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder