Beşiktaş'ın gözdesi Almanya'ya gidiyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İspanya Ligi ekiplerinden Real Madrid’in 19 yaşındaki Faslı futbolcusu Achraf Hakimi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.


siyahlabeyaz | Genç futbolcunun menajeri geride bıraktığımız günlerde futbolcuya, İngiltere, Almanya ve Türkiye’den teklifler olduğunu söylemişti. Türkiye'den teklif yapan kulübün ise Beşiktaş olduğu belirtilmişti.


Dortmund transfer için devreye girdi
Alman basınında çıkan haberlere göre; Hakimi için Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund’un devrede olduğu iddia edildi.

Real ile anlaşıldı iddiası
Dortmund’un futbolcuyu 2 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katma yönünde Real Madrid ile uzlaşma noktasında olduğu ifade ediliyor.

Achraf Hakimi kimdir?
4 Kasım 1998 doğumlu Achraf Hakimi Real Madrid'in alt yapısından yetişti. Faslı futbolcu La Liga'da Real Madrid formasını 9 kez giyerken, bu maçlarda 2 gole imza attı. Sağ bek ve orta sahanın sağında oynayabilen genç yıldız adayı 180 boyunda ve sağ ayağını etkili kullanabiliyor.

Fas Milli Takım formasını da 6 kez giyen oyuncu, milli forma altında da 1 gole imza attı. Genç yıldız adayının şu anki piyasa değerinin tahminen 5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. (Ajansspor Dış Haber)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder