Affan Keçeci'den Beşiktaş gündemi için şaşırtıcı sözler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Affan Keçeci'den Beşiktaş gündemi için şaşırtıcı sözler!

Share This


Eski Beşiktaş Yöneticisi Affan Keçeci, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Keçeci'nin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Yayının son dakikaya kalması son derece yanlış ve hatalı"
Milli Takım maçının yayıncısının belli olmaması ve maçın geç başlanması hakkında konuşan Keçeci, "Şimdi öncelikle bunun son dakikaya kadar kalması çok yanlış ve hatalı. Bu daha önce hallolması gereken konular. Koskoca Türkiye Milli Takımı bu. Önemli bir maçın son dakikaya kalması son derece yanlıştır. Problem daha sonra çözüldü bu iyi ama ancak bu noktaya gelmesi kötü. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız." dedi.


"Fikret Orman zorunlu hissetti ki baskın seçim kararı aldı"
Beşiktaş'ın erken seçim hakkında sözlerine devam eden Keçeci, "Evet, doğru. Fikret Orman zorunlu hissedecek ki baskın seçim kararı alma gereği duydu ve seçime gitme kararı aldı. Başka aday çıkmaması da şansını artırdı." diye sözlerine devam etti.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


"Atilla beyin iddiaları çok ağır iddialar ve bu beni çok rahatsız etti"
Atilla Türker'in iddiaları hakkında rahatsızlığını dile getiren Keçeci, "Önemli olan beni ve Beşiktaş'ı rahatsız eden bir konu var. Atilla beyin iddiaları çok ağır ve beni rahatsız etti. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi, başkanı ve iddia edilen kişiler iddialar hakkında açıklık getirmeli. Atilla beyin iddiaları çok ağır iddialar ve bu iddialardan bir Beşiktaş üyesi olarak ben son derece rahatsız oldum. İddialar o kadar vahim ki Beşiktaş yönetim kurulundan çıt yok, açıklama yok. o zamana Atilla beyin iddiaları gerçek olmuş oluyor." dedi.


"Baskın seçimle seçime gidiyor Beşiktaş"
Tüzük hakkında da konuşan Keçeci, "Baskın seçimle seçime gidiyor Beşiktaş. Beşiktaş bu seçimden sonra yeni yönetim kurulunu belirleyecek, sonra tüzük. Tüzükle ilgili daha önceden üyelere yapılması istenen hangi maddeler değiştirilmek isteniyor bunlar bildirilmeli ve bizler de çalışıp genel kurulda görüşlerimizi bu doğrultuda bildirmeliyiz" diye ifade etti.


Birbirlerine söz söylemelerini Beşiktaş'a yakıştıramadım"
Tüzüğe göre bir mecburiyet yok ama etik açısından doğru değil. Herkese bildiri yapılsaydı iyi olmaz mıydı? Herkes dersine çalışırdı öyle gelirdi. 

Fikret Orman ve Şenol Güneş'in arasında yaşanan diyaloglar hakkında da konuşan Keçeci, "Beni rahatsız eden başka bir konu daha var. Şimdi bir kere ben yılların Beşiktaşlısı olarak teknik direktörle bir başkanının imalı da olsa karşılıklı birbirlerine söz söylemelerini Beşiktaş'a yakıştıramadım. Bunlar son derece yanlıştır ve bunlara dikkat edilmelidir. Varsa bir huzursuzluk aynı kulüp içerisinde halledilir. Basın yoluyla konuşulmasının da yanlış olduğunu düşünüyorum." dedi.

Beşiktaş Amblemi


"Tribünlerden bize gelen bir talep var"
Bilet fiyatlarının pahalı olmasından dolayı bize bir talep geldi diyen Keçeci, "Tribünlerden bize gelen bir talep var. Bilet fiyatları çok yüksek. Talebeler maça gitmekte çok zorlanıyor. Diğer kulüplerde ödenenler ile bizimkileri karşılaştırmak gerek. Bugünkü ekonomik duruma göre bilet fiyatları gözden geçirilmeli." diye sözlerine devam etti.

"Fikret Orman'ın eski futbolcularla girmiş olduğu tartışmaları yakıştıramıyorum"
Takımın yaş ortalamasına değinen Keçeci, "Çok yaşlı bir takıma sahibiz. Aldığımız oyuncular elimizde kalıyor ve satamıyoruz." dedi.

Bizim yönetim kurulu başkanımız Fikret Orman'ın eski futblcularla girmiş olduğu tartışmaları da yakıştıramıyorum. Bana da intikal etiriyorlar ve bu beni de huzursuz ediyor. İnşallah bu konular düzelir. Seçim kongresi de inşallah Beşiktaş'a hayırlı olur diyelim..." diye ekledi.


"Gerçekler er geç ortaya çıkarlar"
Beşiktaş kamuoyuna bırakmak istiyorum. Onlar gerçekleri görüyorlar. Gerçekler er geç ortaya çıkarlar. Çünkü bugün böyle söyleyen yarın başka, öbür gün başka şeyler söyler. Bunlar Beşiktaş'a yakışmıyor. Sayın Süleyman Seba'nın yanında yapmış olduğum yöneticilik, aldığım kulütür beni bu açıklamaya mecbur getirmiştir. Asla kimseden çekinmem.

"Biz bıraktığımızda borç yoktu, şimdi borç ne kadar var..."
Beşiktaş'ın ekonomik durumuna da değinen Keçeci" Hiçbiri bu vazgeçilmez değildir. O bakımdan herkes Beşiktaş'a yakışır bir tavır ve duruş sergilemelidir. Süleyman Seba geleneğinden geldiğim için de çok gurur duyuyorum. Ben şu anda bildiğim bir şey varsa sayın rahmetle andığım Süleyman Seba başkanlığındaki yönetiminden 2 kişiden biriyim.

Biz bıraktığımızda borç yoktu, şu anda ne kadar borç var bunu kamuoyuna bırakıyorum." açıklaması yaptı.

Beşiktaş Marşları


"Beşiktaş ekonomik açıdan zor durumdadır"
Son olarak seçim sürecine değinen Keçeci, "3 senelik süre mayıs ayında doluyor. Mayıs ayı da dolduğu zaman seçim kongresi yeniden yapılacaktır. Bu şu anda yapılacak olan seçim, olağanüstü bir seçimdir."dedi. 

Mayıs'da tasarrufunuz var mı sorusuna Keçeci, "Beşiktaş için yapmayacak şeyimiz yoktur. Bu olağanüstü seçim önemlidir. Sonra olağan mayıs ayındaki seçim önemlidir. Beşiktaş ekonomik açıdan zor durumdadır. " ifadelerini kullandı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder