Beşiktaş - Sarpsborg maçının şifresiz kanalı belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Sarpsborg ile oynayacağı maçın şifresiz kanalı belli oldu. Bu arada Beşiktaş maçı öncesinde Norveç ekibi Sarpsborg cephesinden her gün ilginç haberler geliyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu ilk maçında Norveç ekibi Sarpsborg'u Vodafone Park'ta konuk edecek.

20 Eylül Perşembe günü oynanacak Beşiktaş - Sarpsborg maçı saat 19.55'te başlayacak.


Beşiktaş - Sarpsborg maçı hangi kanalda?
Beşiktaş - Sarpsborg maçının Türkiye'deki yayıncısı henüz belli olmadı. Ancak Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan Beşiktaş - Sarpsborg maçını canlı ve şifresiz olarak takip edebilirsiniz.

Norveçliler abarttı! Kaskla mesaj!
Beşiktaş maçı öncesine Norveç’te büyük bir yaygara var… Rosenborg formasıyla Beşiktaş karşısına çıkan Steffen Iversen’in sözlerinden sonra Sarpsborglu futbolcu Bjørn Inge Utvik kaskla poz vererek, “Beşiktaş maçına hazırım” mesajı verdi.

Iversen ise , “takım otobüsünden stada gidene kadar kafamızda çantalarla gitmiştik” sözlerini kullanmıştı.

Norveçli yorumcu: Sarpsborg cadı kazanına girecek
Perşembe akşamı oynanacak Sarpsporg maçı öncesinde en ilginç yorum Norveç’in TV-2 yorumcusu Kasper Wikestad’tan geldi…


Yorumcu, “Sarpsborg belki de tarihinin en heyecanlı maçına çıkacak. Beşiktaş stadında cadı kazanına girecek. Onlarla yolda olduğum için çok şanslıyım. Dünyanın en güzel statlardan birisinde çalışma imkanım olacak” ifadelerini kullandı. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder