Beşiktaş'ın son gün bombaları... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın son gün bombaları... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri

Share This

Transferde son güne girildiğinde Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri geldi. Siyah beyazlılar Adem Ljajic transferini resmen açıklandı. Son dakika transfer haberine göre, Umut Nayır Bursaspor'a kiralandı. Vagner Love, Galatasaray yolcusu olmaya hazırlanırken Burak Yılmaz'dan gelen son dakika gelişmesi Beşiktaş'ın işlerini bozdu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'tan son dakika haberine göre Anderson Talisca'nın yerine 10 numara arayışında olan Beşiktaş, Adem Ljajic'i transfer etti. Yıldız futbolcu 1 yıllığına kiralandı.


A Spor'un iddiasına göre transferin bitmesine sayılı saatler kala forvet arayışındaki Galatasaray, Beşiktaş'tan Vagner Love için görüşmelere başladı. Ayrıca TRT Spor'un haberine göre Vagner Love ile Galatasaray arasında anlaşma sağlanmasına rağmen son dakika bu transfer gerçekleşmedi ve Love Beşiktaş'ta kaldı.


Umut Nayır kiralandı.
Beşiktaş kulübü, Umut Nayir'ı Bursaspor'a kiraladı.

Son dakika ve güncel Beşiktaş haberleri


Beşiktaş ile Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın transferi için anlaştı iddiaları gün biterken yükselse de Burak Yılmaz Instagram hesabından yaptığı açıklama ile siyah beyazlıların teklifine teşekkür ederek Trabzonspor da futbol hayatına devam edeceğini açıkladı... Böylelikle transferin son dakikalarında Beşiktaş'ın golcü futbolcuyla sözleşme detaylarını görüştüğü iddiaları da rafa kalktı.

Beşiktaş, Orkan Çınar'ı Adana Demirspor'a 1 yıllığına kiraladı.

Siyahlabeyaz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder