Fikret Orman'dan Kadıköy açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 24 Eylül'de Fenerbahçe'yle oynayacakları derbiyi Kadıköy'de izleyeceğini söyledi. Fikret Orman, "Daha evvel camiama gösterilen saygısızlıktan dolayı gitmiyordum. Ama şu anda o ortamlar kalktı. Yönetim kurulu olarak maça gideceğiz. Ailem de yanımda olacak" dedi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün olağanüstü seçimli genel kurulda oy kullandıktan sonra basın toplantısı düzenledi.


Gelecek hafta Fenerbahçe’yle Kadıköy’de oynayacakları derbiyle ilgili olarak da konuşan Başkan, “Ali Başkan beni davet etmedi. Beşiktaş- Fenerbahçe maçına davetle değil, takımımın başkanı olarak, takımımı desteklemek için giderim. Daha evvel camiama gösterilen saygısızlıktan dolayı gitmiyordum. Ama şu anda o ortamlar kalktı. Beraber medenice yan yana maç seyredilebilen bir hal olduğu için şu anda yönetim kurulu olarak maça gideceğiz. Kızlarımı da alarak gideceğim. Onların da gelmesini isteriz” diye konuştu. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder