Şenol Güneş'ten UEFA Avrupa Ligi’ne Ziraat Türkiye kupası muamelesi yapacak kadro - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten UEFA Avrupa Ligi’ne Ziraat Türkiye kupası muamelesi yapacak kadro

Share This

Beşiktaş defterini sanki kafasında bitirmiş ve konsantrasyon sorunu yaşayan ve bunu da takıma yansıtan Şenol Hoca, öylesine ki sözleşmesi bitince bir daha kulüp takımı çalıştırmayacağını söyleyecek boyuta kadar getirdi olayı. 


siyahlabeyaz | Hal böyle olunca UEFA Avrupa Ligi’ne Ziraat Türkiye kupası muamelesi yapacak bir kadro ile karşılaşmaya başladı. Hafta sonun oynanacak F.Bahçe derbisini düşünerek böyle bir kadro ile çıktı demek işin en kolayı. En iyi antrenman maç yapmak değil mi?


Koskoca bir 45 dakikayı çöpe atma huyu yine yeni yeniden geri döndü Beşiktaş’ta. Bir oyuncunun hazır olup olmadığını, motive olup olmadığını, maçı kazanmak için varını yoğunu ortaya koyup koymayacağını en iyi kim bilir? Takımın teknik direktörü.

Ya Gökhan, sezon başından beri Larin, geldiği ilk günden bu yana Lens, Şenol Hoca’yı kandırıyor ya da Şenol Hoca bizi kandırıyor. Neyse ki ikinci devre inisiyatif alan Babel oyuna girdi de maçın seyri değişti.

YANLIŞ ÜLKE TAKIMI!
 Bu arada Şenol Hoca’ya hatırlatma! G.Saray’ın elendiği Östersunds İsveç, dün geceki rakibiniz Sarpsborg Norveç takımı. Yani aynı ligde oynamıyorlar. Aman ha hocam Norveç deplasmanına gideceksiniz, Allah korusun yanlış ülkeye filan gidersiniz benden uyarması. (Gökhan Dinç / Vatan)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder