Mehmet Demirkol : "Şenol Güneş'e başkanlık teklif edildiğini ben de biliyorum!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol : "Şenol Güneş'e başkanlık teklif edildiğini ben de biliyorum!"

Share This

Usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Bein Sports Haber ekranlarında Trabzonspor, Beşiktaş ve Burak Yılmaz arasında yaşananlar ve Şenol Güneş'in yabancı sınırlamasına dair açıklamalarının yeraldığı gündemi yorumladı.


siyahlabeyaz | Demirkol'un açıklamalarından bazıları şu şekilde:

Yabancı kuralı sisteminin ana amacı yerli oynat, içeriden oyuncu yetiştir, çok yabancı oynatanlardan toplayacağımız parayı sana verelim..14 yabancın varsa, fona 6 trilyon para veriyordun.Çıktığı gün tepkilerden dolayı para azaltıldı, sonra da ödüller dağıtılmadı ve en son fon bitti. Sen bu teşvik sistemini kaldırırsan nasıl yerli teşvik sistemi olacak? Şenol Güneş'in de anlatmak istediği buydu.


14 yabancıya doğru dersem, 6 ay sonra 6'ya indirirsen, ona da doğru mu diyeceğim? Sistem 8 defa değiştiğine göre benim de 8 defa fikir değiştirmem gerekiyor. Ama 8 defa sistemi değiştirirsen kredin kalmaz. Son 8 yılda olan iş, hep yabancı üzerinden oldu. Bunu düzeltelim.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Şenol Güneş'in başkanlık söylemleri var. Senelerdir Şenol Hoca Trabzonspor başkanlığı yapar söylemleri var. Bizim elimizde Fatih Hoca, Şenol Hoca gibi Türkiye standartlarında üst düzey isimler var. Biz onların teknik direktörlüğü bırakıp başkanlık yapacağını söylüyoruz. Bence Fatih Hoca ve Şenol Hoca saha içinde kalmayı tercih eder. 10 sene öncesinde Şenol Güneş'e başkanlık teklif edildiğini ben de biliyorum.

Beşiktaş Amblemi 


Ahmet Ağaoğlu yönetimi anladığım kadarıyla Burak Yılmaz'ı istemiyor. Bizim futbolcularımız da duygusal, istenmediğini hissederse sorun olduğunu düşünüyor. Burada Beşiktaş'ın transferinin olmamasını konuşabiliriz. Duyduğuma göre transferin olmama sebebi, transfer döneminin bitmesine 2 saat kala görüşme olmaması. Burak'ta ben artık yokum, kalıyorum demiş. Burak'ın Türkiye'nin en iyi santrafor olduğunu söyleyebilirim. Cenk kusura bakmasın ama, Burak önde. (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder