Metin Keçeli'den derbi ve çarpıcı Ali Koç sözleri : "Artık soyunma odalarının basıldığını duymayacağız" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Metin Keçeli'den derbi ve çarpıcı Ali Koç sözleri : "Artık soyunma odalarının basıldığını duymayacağız"

Share This

Beşiktaş Kulübü Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maç öncesinde konuştu. Keçeli, Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç için önemli açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Metin Keçeli’nin açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;


"Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde üst tura çıkacaktır"
Şenol Hoca, Sarpsborg maçının ilk yarısında birlikte oynamamış oyuncuları sahaya sürdü. Bu sahada belli oldu. İkinci yarıda Babel oyuna ağırlığını koydu ve Beşiktaş özüne döndü. Beşiktaş kalite farkını sahaya yansıttı. Oğuzhan, Babel, Karius gibi isimler iyi oynadılar. Beklediğimiz gibi biten bir maç oldu. Sarpsborg, Beşiktaş ayarında bir takım değil. Deplasmanda da kazanacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş üst tura çıkabilecek, ilerleyecek bir kadroya sahip.

"Şenol Güneş, Larin'e fırsat veriyorsa bir bildiği vardır"
Negredo’nun gidişinden sonra Beşiktaş ofansta çare üretmek durumunda. Larin şu anda yeterli seviyede değil. Çalışkan ama henüz son vuruşlarda istenileni göremiyoruz. Cenk, Gomez gibi futbolcular bu takımda oynadı. İyi niyetli çalışıyor. Şenol Güneş, bir şey görüyor ki ona fırsat veriyor. Umuyorum onu da yetiştirir ve Beşiktaş’a kazandırabilir.

"Sarpsborg maçının adamı bana göre Karius"
Sarpsborg maçının adamı bence Loris Karius’tur. İlk yarıda Beşiktaş’ın başı ağrıyabilirdi. Babel de her zamanki Babel. Kaleci konusunda bir şansımız var. Karius böyle giderse çok katkı verecek. Bence, Karius Fabri’den çok daha üstün bir kaleci. İlerleyen dönemlerde çok daha iyi bir noktaya gelecektir diye düşünüyorum.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini kim kazanır?
Derbi maçların sonucunu kestirmek çok zor. Türkiye Ligi’ndeki derbilerin sonucunu tahmin etmek gerçekten zor. 60 yıldır maçlara gider, takip ederim. Tahminler çok fazla tutmayabilir. Sakatlık durumları, hava şartları… Bunlar sonuç açısından çok geçerli değil. Derbinin farklı bir elektriği var. Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi maçını kaybetmiş olması hiçbir şeyi değiştirmez. İki takım için de bu geçerli. Beşiktaş’ın daha iyi sonuç alacağını iddia etmek doğru olmayabilir. Gönlüm elbette Beşiktaş’tan yana. Biz Fenerbahçe’den Fenerbahçe de bizden çekiniyor. Bu doğal.

"Artık soyunma odalarının basıldığını duymayacağız"
Fenerbahçe’de bu dönemde ciddi değişiklikler oldu. Yönetimsel anlamda bu var. Artık, hakem odalarının basıldığını duymayacağız. Ya da birilerinin tehdit edildiğini duyacağımızı zannetmiyorum. Ali Koç başkan olursa Türk futbolunda seviye yükselir demiştim. Bunu da görüyoruz. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yaşanan daha önceki tatsız hadisler bugüne yansımamalı. İki takım yüzlerce kez oynadı. Beklenmedik sonuçlar vardır. Dostluk ve centilmenliğin ön planda olduğu, güzel bir derbi arzu ediyorum. (Ajansspor Özel Haber)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder