Metin Tekin: Faydalanmak için aldığınız bir oyuncuyu neden daha az kullanırsınız? Anlamıyorum! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Metin Tekin: Faydalanmak için aldığınız bir oyuncuyu neden daha az kullanırsınız? Anlamıyorum!

Share This

Süper Lig'in 4. haftasında Bursaspor Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş Babel ile öne geçtiği maçın son dakikalarında Bursaspor'lu Sakho'nun golüne engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Metin Tekin bu heyecan dolu maçı beIN Sports ekranlarında değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Bursaspor maçın içinde kaldı. İkinci yarıda ise oyunu öne taşıyan bir Beşiktaş vardı. Oğuzhan oyunu önüne almalı. O tarafta da iş yapar ama arkası dönük olunca istediğin performansı alamıyorsun. Adem Ljajic geldiği için düzenleme olacaktır. Beşiktaş skoru aldı, korumak istiyor… Beşiktaş oyunu karşılayan olmamalı.


Saha büyüklüğü takımın büyüklüğüyle ilgili. Antalya maçında da vurgu yapmıştım. Mesafe çok açılmamalı. O zaman tek bir oyuncuyla kapatamazsınız. Yoksa, vay Tolgay diyemezsiniz. Ljajic’i İtalya’daki performansı sebebiyle aldınız. Formayı alır, performansı yetersizse kaybeder. Yavaş yavaş şans vereyim diye bir şey yok. Faydalanmak için aldığınız bir oyuncuyu neden daha az kullanırsınız? Anlamıyorum.

Son Dakika ve Güncel Beşiktaş Haberleri


Beşiktaş ligde bu seviyelerde gelip karşılayarak değil, topa sahip olarak oynamalıdır. Şampiyonlar Ligi’ndeki performans ayrı bir hikayeydi.  Gökhan’ın ceza sahası içinde koşuyu devam ettirip gol atma şansı vardı.

Pepe’nin topu kaptırdıktan sonra Vida’nın Furkan’a müdahalesinde sorun yok. İyi bir savunmacı örneği göstermiş.

Pepe de Vida da olsa duran toplarda sıkıntı yaşıyorsunuz. Gökhan’ın kaçırdığı pozisyonda ona olan teması da normal buluyorum. (Ajansspor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder