Ali Ece'den Quaresma yorumu: En büyük soru işareti... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçında iki kötü gelişme yaşandı. Sarı kart gören Ricardo Quaresma, Başakşehir maçında cezalı duruma düştü. Yazarımız Ali Ece, "Beşiktaş Quaresma'yı Başakşehir maçında çok arayacak" dedi!


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Quaresma, Başakşehir maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Rizespor maçına kart sınırında çıkan Portekizli yıldız futbolcu, mücadelenin 31. dakikasında rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü. Quaresma, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak olan Başakşehir mücadelesinde takımını yalnız bırakacak.


Quaresma hakkında konuşan yazarımız Ali Ece şunları söyledi...
"Beşiktaş'ın kanatlarında bir varyasyon yok. Orada Quaresma'nın tamamen kendi kendine yarattığı bir durum söz konusu. Doğaçlama, resital, büyük bir yetenek gösterisi... Rakip 10 kişi kaldığı zaman Beşiktaş'ın iç sahada oyun üstünlüğü kuramaması soru işareti, bir daha ki hafta Beşiktaş liderle oynuyor. Ve galibiyet serisi yapması gerekiyor Beşiktaş'ın. 3 puanlık fark haftaya kapanabilir. O maçta Beşiktaş Quaresma'yı çok arayabilir. Yaptığı asistlerin dışında tribünleri ateşlemesi, oyunu ateşlemesi çok önemli. Ama bir daha ki hafta bu kadar önemli bir maç varken o sarı kartı aldıracak hareketi yapıyorsun... İşte bunun cevabını böyle oyunculardan asla alamazsın." (Siyahlabeyaz)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder