Başkan fikrini değiştirdi! Josef'e 12 milyon verilen ortamda Gökhan.... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Başkan fikrini değiştirdi! Josef'e 12 milyon verilen ortamda Gökhan....

Share This

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Gökhan Töre ile devre arasında yollar ayrılıyor iddiası artık iyice güçlendi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta Gökhan Töre dönemi Ocak ayında sona eriyor… Başkan Fikret Orman’ın gözü Slaven Bilic’te. Hırvat teknik direktörün abisi Domagoj aracılığıyla Töre ile temas kurdu bilgisi Orman’ı heyecanlandırdı. Tecrübeli teknik adamın referans noktası ise Josef.


Daha önce Töre ile sözleşme yenileyip, Ocak ayındaki pazarlıklarda elini sağlam tutmak isteyen Orman bu fikrinden vazgeçti. Töre’ye sözleşme önermeyecek. Direkt satışı için Ocak’ta Bilic’in takımıyla pazarlığa oturacak. Suudların, Josef’e 12 milyon Euro verdiği ortamda Orman’ın da Töre için 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli belirlediği gelen bilgiler arasında.

Diğer ihtimal Ozan-Töre takası
Orman’ın Töre için B Planı ise Ozan Tufan takası… sezon başında gerçekleşmeyen takas için Beşiktaş Başkanı devre arasında Fenerbahçe’nin kapısını bir kez daha çalacak. Sezon başında Ahmet Nur Çebi ve Semih Özsoy arasında yapılan operasyonu bizzat kendisi yönetecek. Sezon başında olduğu gibi sadece “aramayacak” daha fazlası için girişimlerde bulunacak. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder