Fikret Orman : "Bugün okudum Pepe satılıyormuş!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Türkiye Jokey Kulübü tarafından Beşiktaş Kulübü’nün eski Asbaşkanlarından Şevket Belgin anısına Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen koşuya katılmasının ardından açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Başkan Orman, basında çıkan aslı olmayan haberlere taraftarlarının itibar etmemesi gerektiğini dile getirerek, "Beşiktaş’ın gündemi şampiyonluk. UEFA’da elde edeceği başarılar. Gündem boş olduğu için polemik yapılacak şeyler yazılıyor. Bugün okudum. Pepe satılıyormuş. Pepe’nin zaten 8 aylık sözleşmesi var. Sözleşmesinin sonuna geliyor. Böyle takımı karıştırıcı polemikler oluşturulmasın. Taraftarımız da inanmıyor. Beşiktaş yönetimi işinin başında ve işine hakim. Biz ne diyorsak ona inansınlar ve Beşiktaş’a desteklerine devam etsinler” ifadelerini kullandı.

Başkan Orman ayrıca,  Vodafone Park’ta devam eden zemin iyileştirme çalışmalarının iyi gittiğini ifade ederek, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak olan Genk maçına kadar hazır hale geleceğini vurguladı. (Siyahlabeyaz)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder