Flamengo, Babel'e Beşiktaş'tan aldığını önerdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ryan Babel'in menajeri siyah beyazlı kulübe rest çekti.


siyahlabeyaz | Hollandalı oyuncunun menajeri Willi Haatrecht’in Rio’ya gittiği iddiaları ise Flamengo iddiasını artırdı. Sezon başında da Babel’i isteyen Flamengo’nun, Babel’e Beşiktaş’ın ödediği 2.1 milyon Euro’yu ödemeyi kabul ettiği ve 2 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edildi. Beşiktaş’ın henüz rakam belirlemediği ortamda Haatrecht’in Flamengo’nun teklifini siyah-beyazlı yöneticilerle paylaştığı ve çok daha çekici bir teklif olmaması durumunda oyuncusunun futbol hayatına Brezilya’da devam edeceği restini çekti.


Babel en fazla top kaptıran oyuncu oldu
İlk 8 haftada Ryan Babel attığı gollerle öne çıktı... fakat Hollandalı oyuncunun bir eksikliği dikkat çekti. Yaptığı top kayıpları. Babel geride kalan 8 haftada maç başına 5.4 kötü kontrol yaparak bu listede ilk sırada. Ayrıca 3.1 top kaptırmayla da 3’üncü sırada. Hollandalı oyuncu toplama bakıldığında 8.5 gibi  çok yüksek bir hata yüzdesiyle oynuyor. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder