Güneş'in sözleşmesi için Terim modeli seferberlik! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dönemde yaşanan kayıplar sonrasında Beşiktaş yönetimindeki Guti çatlağı iyice belirginleşirken, taraftarlar ise Şenol Güneş’in arkasında saf tuttu…


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlı taraftarlar sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Güneş’le üç yıllık yeni sözleşme yapılması konusunda adeta seferberlik başlattı. Çarşı bile Güneş’le sözleşme imzalanmasını istediğini açıkladı.


Buna rağmen siyah-beyazlı yönetimden henüz bir hamle gelmedi. Taraftarın tüm taleplerine rağmen sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Güneş’le veya menajeri Deniz Türker’le henüz bir görüşme yapılmadı. Güneş’in bu durumu sorun etmediği ama yine de sözleşme beklediği ve “önüme sözleşme gelirse imzalarım” dediği konuşulanlar arasında.

Bazı yöneticiler Guti’nin Güneş’in yerine gelmesini isterken bu grubun karşısına yer tutan isimlerinse, “G.Saray şimdiden Terim’e 3 yıllık sözleşme verdi. Tartışmaları bitirdi. Bizde benzer bir hamle yapalım. Üzerimizdeki stresi atalım” demeye başladı. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder