KÖŞE YAZISI | Gökhan Dinç : "Kabak tadı verdi!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın milli aradan dönmeyeni sadece oyuncuları olmamış, hocası da dönememiş o aradan. Lens konusunda verdiği kararı normal karşılamak mümkün ancak ben yazmaktan yoruldum, Şenol Hoca denemekten yorulmadı.


siyahlabeyaz | Yıllardan beri süre gelen ve seni şampiyon yapan, her denemende de sana puan ya da maç kaybettiren Atiba-Oğuzhan ikilisinin bozulması kaybın önemli etkenlerinden birisiydi. Tolgay’ı oynatmak bu kadar önemli ise Tolgay’ı 10 numara pozisyonunda oynatırsın! Atiba-Tolgay yapınca Oğuzhan ve de Beşiktaş bitiyor.


SAKATLAR nedeniyle Medel-Roco ikilisi, muhtemelen hayatları boyunca bir daha yan yana oynamayacağı için bu ikili yaptığı bireysel hatalardan bahsetmeyeceğim. Ama Beşiktaş savunmasının amatör takımın yapacağı pozisyon hatalarını konuşmak gerekiyor. 2 kanat ortasında da Beşiktaşlı oyuncular adam paylaşımında ve pozisyon almada sıkıntı yaşadı. Bu tip hataların bedeli de rakip Göztepe olunca gol ile ödeniyor.

ŞENOL HOCA FORMSUZ
 ŞENOL Hoca’nın formsuzluğunun 1-0’dan sonra oyuncu değişikliği konusunda geç kalmasından da görülebilir. Oyuncu değişikliğini 2-0’dan sonra yaptı. Biraz daha erken davransa belki saha içindeki oyunculara da bir mesaj göndermiş olurdu. Kaldı ki en son ne zaman sahaya çıktığını kendisinin bile hatırlamadığı Mustafa’yı, Larin’den önce kurtarıcı olarak sahaya atmak ne demek? Hocam sadece ‘Elimden gelen her şeyi yaptım, Mustafa’yı bile oyuna aldım’ demek için mi yapıyorsun bunu?

HAFTALAR öncesinden söylediğim gibi, hocanın Beşiktaş’la işi bitmiş. Beşiktaş’ın işi bitmeden yönetim erken davranmalı ve hocanın en azından sezon sonuna kadar konsantrasyonunun arttıracak bir şeyler yapması lazım. G.Saray’ın puan kaybettiği haftada kazanmak çok önemliydi. Beşiktaş bu hafta kaybettiği 3 puanın telafisini yapar ama bu çok iyi yolda olmadığı için yapacağı bir şey olmayacak. Ligimizde zirve yarışındaki takımların hemen hemen hepsi bu ve bunun gibi puan kayıplarına sezon sonuna kadar birçok kez imza atacak zaten. (Vatan / Gökhan Dinç)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder