Mehmet Demirkol Oğuzhan'a flaş sözler : "Kaptanlığı bırak, forma elden gidiyor" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol Oğuzhan'a flaş sözler : "Kaptanlığı bırak, forma elden gidiyor"

Share This

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında gündemi değerlendirdi. Demirkol'un değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta kabul edelim ki yönetimle Şenol Güneş arasında bir şeyler var. Tabi ki Şenol Güneş, Beşiktaş’ın başında kalsın. Ama bir problem var. Yokmuş gibi davranmayalım. Bu her kulüpte olabilir. Oyuncularla seyirci arasında da itiş kakış başladı. Mali konular ortada. Acaba Beşiktaş bir çözülmeye mi gidiyor, güçlü bir oyun ortaya koyup altından kalkabilir mi? İşte birinci soru buydu. Taraftar maça geldi. Oyuncular en azından konuyu mesele etmiş. Quaresma başta geliyor. Quaresma oyuna küsmedi, tam tersine gaza bastı.


Quaresma'nın penaltı kaçırması üzerine...
Quaresma, Portekizli bir sokak çocuğu. Bir İngiliz aristokratı değil. Niye penaltı atıyor diye sormak garip. Sorabilir tabi de… Bu adam hırslı. 3 asist yaparken, Şenol Güneş’in oyun kaprislerine uyuyor. Bir tane de penaltı kaçırsın. Rahat bırakın yahu. Onu da yapmazsa olmaz. Bundan sonra Vagner Love topun arkasına geçebilir mi, geçebilir. Bir başkaldırıda bulunmuş ve oynamış. Quaresma penaltı kullanabilir. O anda istiyor. Quaresma’ya bunu Barcelona’da atma dersin ama Beşiktaş’ta diyemezsin. Beşiktaş değersiz olduğu için değil, Quaresma’nın ne olduğuna bakacaksın. Bu adam, bir zamanlar Ronaldo’nun da önündeydi.

"Oğuzhan Beşiktaş'tan ayrılırsa diğer büyüklerde bir tur atar"
Oğuzhan’ın futbolculuğunun uçması lazım. Beyninden ve kalbinden geçenleri ayaklarına indiremiyor. Orada bir köprü yıkılmış. Bunu yeniden kurmak lazım. Ya da Oğuzhan için işler kötüye gidiyor demektir. Oğuzhan, Beşiktaş’tan ayrılırsa ne olur? Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş bir tur atar. Hayal ettirir adama. Oğuzhan bizde olsa iyi olur dedirtir. Oğuzhan, Beşiktaş’tan ayrılırsa Akhisar’a falan gitmez. Diğer büyüklerde bir tur atar. Bu yetenekle efsane olmak çok zor değil aslında. Quaresma yapıyorsa sen de yapabilirsin.



"Kaptanlığı bırak, forma gidiyor"
Oğuzhan’a danışmanlık yapacak olsam, ”Kaptanlığı bırak. Forma gidiyor” derim. Aldığı rol kolay değil. Kaptanlık yapacak insan var, yapamayacak insan var. Bugün o gün değil. İlk günden beri onu söylüyorum. Taraftarların da herkesi eleştirme hakkı vardır. Eleştirel bir bakış açısı olmayan birinden hiçbir şey olmaz. Mesela; Ozan Kabak konusu… Ozan durup dururken penaltı yaptırmıyor. Kimse bir şey yapmıyor o da penaltı yaptırmak zorunda kalıyor diyorum.


Bülent Yıldırım'a eleştiri...
İlk kırmızı kart, zaten kırmızı kart. Penaltıda sarı kartlık bir durum yok. Orada da itiraz durumu var. Hakem, “Yukarıda Allah var” serzenişine ilkinde bir şey demedi. Sonra tekrar yapılınca görmezden gelmedi. Bülent Yıldırım, kurallar bu. O zaman Adriano’nun “Kartını geri al” işaretine niye bir şey demiyorsun sevgili hocam? Adriano’ya bir şey öğretmemişler. Bilmiyor demek ki. Birine gösterip, diğerine göstermiyorsan olmaz. Koşarak itiraza gelmenin bir karşılığı yok mu? Büyük takımlar, ağır takımlar (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder