Mustafa Pektemek: ''Bekledim, sabrettim, çalıştım'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mustafa Pektemek: ''Bekledim, sabrettim, çalıştım''

Share This

Uzun bir aranın ardından ilk 11'e dönen ve attığı 2 golle yıldızlaşan Mustafa Pektemek, Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park Stadı'nda konuk ettiği Çaykur Rizespor'u Mustafa Pektemek (2), Caner ve Vagner Love'ın attığı gollerle 4-1 mağlup etti. Rize'nin tek golü ise Roco(KK)'dan geldi.


Uzun bir aranın ardından ilk 11'e dönen ve attığı 2 golle yıldızlaşan Mustafa Pektemek, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Takım arkadaşlarının da yardımıyla 2 gol attığını gelirten Pektemek, "Bayağı uzun bir zaman olmuştu Süper Lig'de ilk 11 çıkmayalı. Bekledim, sabrettim, çalıştım. Hocamız da sağ olsun şans verdi.'' diye konuştu.

Pektemek'in açıklamaları şu şekilde:
"Bayağı uzun bir zaman olmuştu Süper Lig'de ilk 11 çıkmayalı. Bekledim, sabrettim, çalıştım. Hocamız da sağ olsun şans verdi. Elimden geleni yaptım, takım arkadaşlarımın da yardımıyla çok şükür 2 gol atabildim."

"Bu maç inşallah bizim için bir başlangıç olur. Önümüzde çok önemli bir Başakşehir maçı var. Bu maç, o kritik maç öncesinde bize moral oldu."

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Rizespor’u konuk eden Beşiktaş’ta karşılaşmanın 3. dakikasında ağları havalandıran Mustafa Pektemek, Güneş döneminde ilk 11’de sahaya çıktığı ilk lig maçında gol attı.

Beşiktaş’ta Rizespor maçına ilk 11’de başlayan Mustafa Pektemek, Şenol Güneş’in göreve gelmesinin ardından ilk kez bir lig maçında 11’de sahaya çıkarken, henüz maçın 3. dakikasında fileleri havalandırmayı başardı.

Maçın başında Quaresma’nın sağ kanattan gönderdiği pasta kale sahası önünde topla buluşan 30 yaşındaki futbolcu, topuğuyla yaptığı vuruşla takımını öne geçiren isim olmuştu. İlk yarıda dakikalar 40’ı gösterdiğinde bir kez daha sahne alan 30 yaşındaki futbolcu, yine Quaresma’nın ortasında farkı 2’ye çıkaran futbolcu oldu.

Son olarak geçtiğimiz sezonun 33. hafta karşılaşmasında ligde gol sevinci yaşayan Mustafa Pektemek, siyah-beyazlıların Osmanlıspor’u 3-2 mağlup ettiği mücadelede göğsüyle gol atmıştı. (Fanatik)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder