Rıdvan Dilmen'den flaş sözler : "Beşiktaş'ın yediği gol faul. Bu işler kıyakla olmaz...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler : "Beşiktaş'ın yediği gol faul. Bu işler kıyakla olmaz...!"

Share This

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup ettiği maçı yorumladı. Roco'nun kendi kalesine attığı gol hakkında da konuşan Dilmen, ''Kırmızı kart doğru mu? Doğru. Penaltı kararı doğru mu? Doğru. Fakat Beşiktaş'in yediği golü dünyada gidin sorun yüz kişi de beş kişi belki bilmem diyebilir.'' diye konuştu.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller Mustafa Pektemek (2), Caner ve Love'dan geldi. Rize'nin tek golü ise Roco (KK)'dan geldi. Rizespor'un attığı golde Beşiktaşlı futbolcular yoğun itirazda bulunurken hakem Bülent Yıldırım, VAR'a gittikten sonra golü verdi. NTV ekranlarında maçı yorumlayan Dilmen ise, ''Kırmızı kart doğru mu? Doğru. Penaltı kararı doğru mu? Doğru. Fakat Beşiktaş'in yediği golü dünyada gidin sorun yüz kişi de beş kişi belki bilmem diyebilir.'' diye konuştu.


Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:
"Perşembe günü yaşanan 2-4'lük maçtan sonra taraftar tepki göstermişti. Medenice sözler vardı. Sonra Şenol hoca için bu maç başladı, güven nasıl kazanacağız diye. Şenol hoca, kendi teknik direktörlüğünde hiç 11'de oynatmadığı Pektemek ile başladı. Transfer döneminde biri gelse, Beşiktaş hemen verecekti, ona vereceğimiz para tasarruf olarak düşünüyorlardı. Birkaç kulübe gitme ihtimali vardı."

''Güzel bir imajı var''
"Pektemek, gol demek. Larin demek, gol demek diye insanın aklına gelir mi? Pektemek'in üzerine yapışmış bir güzel imajı var. İnşallah kötü imajı olan sakatlık olmasın."

''Atamayanlar düşünsün''
"Quaresma'nın oyununu beğeniyorum ama istikrarsızlığını beğenmiyorum. En büyük özelliği kesme olan bu oyuncuyla oynarken, atamayanlar düşünsün. Şenol hoca da, Pektemek'i niye oynatmadım diye düşünsün."

''Bülent Yıldırım pozisyonu görmedi''
"VAR'ın kırmızıda güzel bir kullanımını gördük. Hakem günümüz futbolunda bu pozisyonları göremeyebilir. Bülent Yıldırım pozisyonu görmedi. Orhan'ın çok büyük vicdan azabıyla, özür dilemesi de çok güzeldi. Kötü hareketi, güzellikle bertaraf etme şansı buldu."

''Şimdi daha mı iyi oldu?''
''Beşiktaş risk alıp çif forvet oynadı ve ilk yarı 2-0'ı elde etti. 4-1 öndesin rakip 9 kişi ben Medel'i sokmam. Tehlike yok ki. Maç Oğuzhan'ın lehine döndü artık. Çıkarken yuhalandı. Şimdi daha mı iyi oldu? Sarı kartlı Medel'i sokma oyuna, çünkü rakip kalene gelemiyor. Belki Oğuzhan'da araya sıkıştırır bir tane. 2-1'i korumak için Medel'i alıyorsun. İkinci yarıya çıkıyorsunuz ve 10 kişi kalan rakipten gol yiyorsunuz. Sonra bir penaltı kaçırıyorsunuz. Love oynasın 15 gol atar diye düşünüyorum. Oğuzhan ve Quaresma kaçırdı penaltıyı artık bir sonraki penaltıyı da Love atar. Sonuçta favori takım kazandı.''

''Rize'nin golünü kim onayladı ve iptal etmedi?''
Penaltıyı kim verdi? VAR verdi. Rize'nin golünü kim onayladı ve iptal etmedi? Rizespor'un attığı gol faul. Beşiktaş'ın yediği gol faul. VAR'ın faydası var ama insana göre değişiyor. Bu arada Adriano'nun kartı geçerliymiş. Bana göre iptal olması lazım. Bir tane penaltıyı görmedin VAR gördü, oyuncunun ayağı kırılıyordu yine görmedin, yine VAR gördü. Bazılarını görmüyorlar ama.

''Hakem VAR'a gitmedi dinledi sadece''
Kırmızı kart doğru mu? Doğru. Penaltı kararı doğru mu? Doğru. Fakat Beşiktaş'in yediği golü dünyada gidin sorun yüz kişi de beş kişi belki bilmem diyebilir. Hakem çok çabuk karar verdi o pozisyonda. Hakem VAR'a gitmedi dinledi sadece. Böyle bir şey olmaz abi. Cüneyt Çakır ve Bülent Yıldırım yılların hakemi ama bu işler kıyakla olmaz. (Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder