Rizespor'dan Beşiktaş patlaması: "Bu mudur adalet?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rizespor'dan Beşiktaş patlaması: "Bu mudur adalet?"

Share This

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Beşiktaş ile oynadıkları Spor Toto Süper Lig 10.hafta maçı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Çifte standardın olduğunu söyleyen Bakır, ”Kırmızı kart dengemizi bozdu. Futbolda adaleti sağlamazsanız olmaz. Ortada çifte standart var” diye konuştu. 


siyahlabeyaz | Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;


"Eksiklerimiz bizi etkiledi"
Her yenilgi ve olumsuz sonuçtan sonra bahane bulmak doğru değil. Böyle bir yaklaşım da tercihimiz değil. Sezon başından beri oyunun son bölümlerde kaybediyoruz. Almamız gereken puanların çok uzağındayız. Hücum anlamında 3 tane önemli yıldızımız var. Bu oyuncularımızın olmaması bizi etkiledi. Hücum gücünün yüzde 70’ini oluşturan oyunculardan yoksun oynuyoruz. Musa, Umar ve Samudio’dan bahsediyorum. Beşiktaş ile İstanbul’da oynamak da kolay değil. Eksikler bizi etkiledi.

"Kartın rengi kırmızı olmamalıydı"
Mustafa Pektemek’in 50 defa vursa gol atmayı başaramayacağı bir şekilde attığı golle geriye düştük. Futbolda bunlar oluyor. 10.dakikada da bir kişi eksik kaldık. Orhan’ın kırmızı kartı var. Orhan’ın pozisyonunda hakem VAR’a gitmeden kart verseydi, "Hakem öyle gördü, göremediğimiz bir detay vardı" diyebilirdik. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Kartın rengi kırmızı olmamalıydı. Bu tarz örnekleri ligde daha önce gördük. Rizespor olunca maalesef kartın rengi kırmızıya döndü.

"Ortada bir çifte standart var"
Adaleti sağlamazsanız olmaz. Futbolda adalet sağlanmalıdır. Futbolda adaleti sağlamakla yükümlü olmalı yöneticiler. Yoksa gelişemeyiz. Orhan kırmızı gördü, hakem VAR’a gitmeden kart verseydi tamam derdim. Ama ortada bir çifte standart var. Oyuncularımızın ayaklarına basıldı, VAR’a gidilmedi. Vida’nın pozisyonunda kart çıkmadı. Küçük takım, büyük takım yaklaşımı bir kez daha devreye girdi. Bütün bunların hepsi Türk futbolundaki adaletsizlikle ilgili örneklerdir.


"Haksız yere cezalar alabiliyoruz"
Beşiktaş’ın galibiyetini gölgede bırakmak istemiyorum. İyi de oynadılar. Ama ben 11’e 11 bizi yenselerdi diyorum. "Orhan atıldı ama Quaresma da" atıldı diyebilseydik keşke. Konyaspor maçında Uğur’un olayı vardı. Haksız yere ceza alabiliyoruz. Bu mudur adalet? O zaman herkes elini bir yerlerine götürsün, hareket yapsın. Ama tribünden ses çıkmasın. Böyle bir şey olabilir mi? Oradaki gözlemci neredeydi? 75 dakika bir şey yaptılar mı?
,
"Fatura neden sadece Rizespor'a çıkıyor?"
Uğur ile ilgili bir dava açılmıştı. 2 oyuncudan biri Uğur’du. Uğur, maçtan birkaç gün önce bana celp geldi demiş. Bu külliyen yalan. 2 sene önce Trabzonspor-Bursaspor maçından hemen sonra gerçekleşmiştir. Hakemler maç içindeki şeyleri gözlemleyemedi diyelim. Peki ya sonra neden bakılmıyor? Neden sadece Rizespor’a fatura çıkıyor? 6 defa kırmızı kart gördük. Biz çok mu sert oynayan bir takımız? Kartlar da aleyhimize çok kolay çıkıyor. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder