Ve Oğuzhan Özyakup'un kaptanlığı tehlikede! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Genk ve kazanılan Rizespor karşılaşmasında taraftarların tepkisine maruz kalan, Şenol Güneş'in de basın toplantısında "artık taraftarla arası kopmaya başladı" dediği Oğuzhan Özyakup'un futbolu kadar kaptanlık yükünü sahada taşıyamaması da gündemde...


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta gündem kaptan Oğuzhan Özyakup... Tribünlerin tepkisini çeken kaptan için yönetim içinde bazı isimler, “kaptanlık ağır geliyor. Q7, Babel ve Pepe gibi isimler dururken kaptan olarak sahaya çıkması kendisini zorluyor” söylemlerini sıklaştırmaya başladılar. Güneş’in gündeminde yok ama Oğuzhan’dan kaptanlığın alınmasını konuşuyorlar.


Bu arada oyundan taraftarın tepkisine maruz kalan Oğuzhan’ın yaşadığı hayal kırıklığı Güneş’in gözünden kaçmıyor. Tecrübeli teknik adam kaptanına sürekli destek olurken yaşanan gerginlikten etkilenmemesi için psikolojik olarak yardım etmeye çalışıyor.

Oğuzhan’ın kötü oyunun yanı sıra taraftarın gösterdiği tepkiye yönetim içinden farklı bir bakış açısı var. Bazı yöneticiler, para konusunda takım içinde sorun çıkardığı ortaya çıkan kaptanla ilgili bazı yaptırımlar uygulanmasını istiyor. Hatta devre arasında satılması yönünde fikir beyan eden bile var. (Fotospor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder