Ahmet Çakar'dan Babel ve Melo'ya şok sözler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Çakar'dan Babel ve Melo'ya şok sözler!

Share This

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de Derin Futbol programında taraftarlarla atışan ve yönetim tarafından savunması istenen Hollandalı yıldız Ryan Babel hakkında konuştu. 


siyahlabeyaz | İşte Ahmet Çakar'ın söylediklerinden öne çıkanlar:

'Taraftarın buna hakkı var. Babel ise ahlaksızca anneye yönelik bir söz söylüyor. Ve sonra 'Ne var bunda' diyor'.


'Bana günde binlerce küfür geliyor'
Bana günde binlerce küfür geliyor. Babel'in yaptığına bakarsak benim de hepsine tek tek küfür mesajları atmam gerekiyor. Bunlar doğru değil. Bir tarafta takımın en etkili oyuncularından biri, bir tarafta da kültürü, insanlığı az, terbiyesiz bir adam. Bir tarafta da paranın peşinde. O da belli.

'Seni yeniden yaratan Şenol Güneş'
Seni yeniden yaratan, tekrar önemli bir yıldız haline getiren, milli takıma tekrar alınmanı sağlayan adam Şenol Güneş ama vefan yok.

Beşiktaş zirveye oynamak istiyorsa kesinlikle takımdan en son uzaklaştırılması gereken adam maalesef Babel'dir. Kadro dışı bırakılırsa yanlış, para veriyorsun, oynatamıyorsun.

Ahmet Çakar, Brezilya Serie A'da Palmeiras formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan Felipe Melo'nun Galatasaray'a gelmesi gerektiğini söyleyen Gökmen Özdenak'a şu şekilde cevap verdi:

'Türk futbolu pisliklerden kurtulsun istiyoruz'
Galatasaray'ın Melo'ya ihtiyacı yok. Biz Türk futbolu pisliklerden kurtulsun istiyoruz. Melo gibi kendini köpekle bir tutan bir adamın burada işi yok. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder