Beşiktaş'ı Norveç'te bekleyen asıl tehlike! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Perşembe günü Norveç'te UEFA Avrupa Ligi grubu mücadelesinde Sarpsborg ile karşılaşacak Beşiktaş'ı gerçekten de zorlu hava şartları bekliyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Perşembe günü Sarpsborg deplasmanına çıkacak... Norveç ekibiyle oynanacak maçta Şenol Güneş’i en fazla tedirgin eden hava şartları.


Maçın oynanacağı maç günü ve saatinde hava sıcaklığı -4 derece olacak. Kar beklenmiyor ama 6 km hızda sert bir rüzgar olacağı tahmin ediliyor. Yüzde 85’lik nem oranı ise havayı daha da soğutacak. Bu arada Beşiktaş’ı Oslo’ya indikten sonra 2 saatlik de bir otobüs yolculuğu bekliyor olacak.

Norveç'te kimler var, kimler yok?
Şenol Güneş, Ankaragücü maçındaki oyundan memnun kaldı. Oyuncularını tebrik etti. Tecrübeli teknik adam, Norveç soğuğuna karşı özel önlemler aldı. Hava şartlarına uygun malzemeler Norveç'e götürülecek. Norveç deplasmanında Gökhan Töre, Roco, Pepe ve Babel forma giymeyecek. Ankara’ya götürülmeyen Lens ve Adriano ise takımla gidecek.


Şenol Güneş, Oğuzhan'ı Sarpsborg deplasmanında oynatacak
Oğuzhan Özyakup'un Ankaragücü maçında attığı golle geri dönmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Şenol Güneş'in tecrübeli oyuncuyu, Norveç deplasmanına özel olarak motive ediyor. Tecrübeli teknik adamın Sarpsborg karşısında Oğuzhan’ı 11'de sahaya sürmesi bekleniyor. (Fotospor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder