Erman Toroğlu'ndan Burak ve Beşiktaş için şok sözler! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu'ndan Burak ve Beşiktaş için şok sözler!

Share This

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında spor gündemini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Erman Toroğlu'nun değerlendirmelerinden bazıları şu şekilde:

'Sen mi hakem yaptım Fırat Aydınus’u?'
Koskoca Galatasaray’ın başkanı, bazı şeyleri öğrenecek, sonra konuşacak. Kamuoyuna bir şey anlatacağınız zaman ders çalışacaksınız. Mustafa Cengiz yıllardır kongre üyesi, Fatih Terim ise futbolun içinden gelmiş, her şeyi bilen birisi.


Cengiz, ‘Fırat Aydınus’un yerinde olsam, bir daha Galatasaray maçı yönetmem’ diyor. Galatasaray maçını Fırat Aydınus mu yönetmek isteyecek? Ben federasyonun yerinde olsam, bir dahaki Galatasaray maçına Fırat Aydınus’u veririm. Sen mi hakem yaptım Fırat Aydınus’u?

Tribüne oynarsan, işte böyle olursun. Adalet istiyorsunuz, sonra adalete sallıyorsunuz. VAR’a dokunmayın. Türkiye’deki eski şampiyonlukların çoğu şaibelidir. Federasyon, hakemler soyunma odasına gitmeden teknik adamların sahaya girmesine izin vermemeli. Hakemler de yumuşak olmamalı.

Beşiktaş taraftarı Burak Yılmaz’ı istemiyor. Beşiktaş’ta Aralık ayındaki borçlarını ödeyecek para yok. İnşallah ben yanılırım. Her kulüpte borç var ama Beşiktaş’ta da Aralık ayında işler çok zor.

'Türkiye’de artık parayı futbolcular değil, kulüpler belirleyecek'
Topçuya mahkum oluyorsun. Trabzonspor’da iç işlerin bozulmasında da bunların sebebi var. Burak Yılmaz’ın aldığı maaş kadrodaki diğer futbolcuları da bozuyor. Türkiye’de artık futbolcular değil, kulüpler parayı belirleyecek. Başka şans yok. Takımlar, yöneticilere mahkum oldular. Ali Koç, borcun iki katı olduğunu açıkladı. Galatasaray ve Beşiktaş’ta öyle.

Beşiktaş yönetiminin şikayeti üzerine maçtaki pankartı asan kişilere yakalama emri çıkmış ancak şu ana kadar yakalanan biri yok. Bazı kulüpler, sosyal medyada kiralık adam tutup ona buna ateş ettiriyorlar. Bunlar daha mı masum? Bunlar daha büyük tehlike. Taraftar grupları tavır koymuş, helal olsun.

Taraftarı küçük görüyorlar. Siz taraftardan daha tehlikelisiniz. Beşiktaş taraftarı bana ‘350 TL verip maça geldim’ diyor. Taraftar feda diyor ama nereye kadar feda? Basın, hakem, futbolcular ve yöneticiler arasında en zayıf halka yöneticiler. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, futbol oyun kurallarını bilse bu şekilde konuşmaz. (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder