Erman Toroğlu'ndan gündem yaratacak açıklama: 'Beşiktaş'a can simidi attılar...' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu'ndan gündem yaratacak açıklama: 'Beşiktaş'a can simidi attılar...'

Share This

Tv yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Toroğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


'Beşiktaş'a can simidi attılar'
Sözlerine Beşiktaş-Ankaragücü maçı hakkında konuşarak başlayan Erman Toroğlu, "Maçtan bir gün önce hangi karşılaşmanın stadyumu değişti? Beşiktaş, Ankaragücü maçını kaybetse şampiyonluk yarışından kopacaktı, Beşiktaş'a can simidi attılar. Ayıp! Ben her zaman şüpheyle bakarım. Türkiye'de son bir kala hangi maçın yeri değişti? Ankaragücü taraftarı olduğum için bunları söylediğimi düşünmeyin, her takım için bunları söylerim" dedi.

'Samet Aybaba şu an Milli takım için en ideal aday'
Samet Aybaba'dan övgü dolu sözlerle bahseden Erman Toroğlu, "Samet Aybaba şu an Milli takım için en ideal aday. Samet Aybaba, Beşiktaş'ta feda sezonu çok önemli işler yaptı. Neredesin Lucescu? Türkiye'de 10 tane genç futbolcu oynadı ama ortalıkta yoksun. Steaua Bükreş maçındaymışsın, portakal orada kal" açıklamasında bulundu.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder