Faturayı kendine çıkardı! Planını yaptı! 3 madde... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Faturayı kendine çıkardı! Planını yaptı! 3 madde...

Share This

Beşiktaş'ın başarılı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de oyananacak olan zorlu Başakşehir karşılaşması öncesinde Nevzat Demir'de işi sıkı tutuyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş geçen sezon 26’ncı haftada Başakşehir’e 1-0 yenilerek lige havlu atmıştı… o maçtan sonra Şenol Güneş, “sorumluluk benim. Yanlış hamleler yaptım. İlk 11 içinde, girenler içinde…” diyerek faturayı kendine çıkardı…


Fotospor'un haberine göre faturayı o maçta kendisine çıkaran Güneş rövanş olarak gördüğü hafta sonundaki maç öncesinde şu planları yaptı.

* Yanlış bir oyuncu ile oyuna başlasa bile oyundan çıkarmak için devre arasını beklemeyecek. Geçen sezon Lens’te yaptığı hatayı yapmayacak.

* Oyuna zamanında müdahale edecek. Geçen sezon Vagner Love’u oyuna geç soktuğunu kabul ettiği için bu kararı aldı.

* Başakşehir’in dirençli orta sahasına karşı çok daha sert oyuncularla oynamak. Geçen sezonki maçta yaptığı Oğuzhan Atiba ve Caner hamlelerinde bu kez erken davranmak.

Abdullah Avcı, Beşiktaş'a kaybetmiyor
Süper Lig'de Başakşehir’le oynadığı 20 maçta sadece 4 kez kazanabilen Beşiktaş’ta hedef şeytanın bacağını kırmak, Başakşehir ile Beşiktaş arasında Süper Lig'de oynanan son 12 maçın 8 berabere bitti. İki takımda rakiplerine 2’şer kez üstünlük kurdu. Abdullah Avcı tüm kulvarlarda Beşiktaş'a 18 maçta sadece 4 kez kaybetti..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder