"Hagi varken, frikiği benim atmam gibi bir şey" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 4-1 yendiği karşılaşmada frikikleri Quaresma'nın yerine Ljajic'in kullanmasını yayıncı kuruluş yorumcuları yorumladı.


siyahlabeyaz | Adem Ljajic'in transferinin ardından frikikleri Quaresma'nın kullanmaya devam etmesi özellikle siyah - beyazlı taraftarlar tarafından sert bir dille eleştirilmişti. Ankaragücü maçının ilk yarısında kazanılan frikikte topun başına geçen Ljajic, kendisine güvenenleri mahçup etmedi ve kullandığı frikik üst direkten döndü. Beşiktaş, karşılaşmanın ikinci yarısında da yine cepheden bir frikik kazanırken topu bu kez Quaresma aldı ancak takım arkadşalarının da tavsiyesiyle topu Ljajic'e verdi. Sırp oyuncunun kullandığı serbest vuruşta bu kez kaleci Korcan gole izin vermedi.


"Hagi varken, frikiği benim atmam gibi bir şey"
Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 4-1 yendiği karşılaşmada frikikleri Quaresma'nın yerine Ljajic'in kullanması yayıncı kuruluşta da gündemdeydi.

Maçın ardından beIN Sports'ta bu pozisyonu konuşan yorumculardan Tugay Kerimoğlu, "Bir şey söyleyeyim mi? Kim iyi atıyorsa o atacak frikiki. Ljajic iyi atıyorsa o atacak. Galatasaray'da Hagi oynarken benim frikik atmam olur muydu?" yorumunu yaptı.

Metin Tekin ise "Beşiktaş'ta 15. senemdi ve hiç frikik kullanmamıştım. Bir Bakırköyspor maçında arkadaşlarımın yanına gidip 'hiç atmadım, ben atayım' dedim. Vuruşu kullandım ve tam barajın ortasına gitti. Neden atmadığım da ortaya çıktı" dedi. (beIN Sports)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder